VOJVODKINJA OD KEMBRIDŽA OBJAVILA KNJIGU! INSPIRACIJA JOJ JE BILA ŽIVOT TOKOM PANDEMIJE: Držite se mirno!
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

kraljevska porodica!

VOJVODKINJA OD KEMBRIDŽA OBJAVILA KNJIGU! INSPIRACIJA JOJ JE BILA ŽIVOT TOKOM PANDEMIJE: Držite se mirno!

Kejt objavila knjigu!

Objavljeno: 19:31h

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton u nedjelju je izdala knjigu foto portreta snimljenih tokom britanskog "lockdowna", za koju je rekla da predstavlja trajan zapis o pandemiji.

Kejt Midlton, Megan Markl
foto: Profimedia

Kejt je prošle godine započela projekt s Nacionalnom galerijom portreta, pozivajući ljude da predaju fotografije snimljene tokom prvog britanskog zatvaranja usled pandemije koronavirusa.

Komisija, čija je članica i Kejt, između 31.000 portreta odabrala je njih 100. Pre nego što su se našle u knjizi, fotografije su bile prikazane na digitalnim izložbama i izložbama zajednica.

“Kroz “Hold Still” želela sam da iskoristim snagu fotografije radi stvaranja trajnog zapisa onoga što smo svi proživeli, želela sam da dođem do priča pojedinaca i dokumentovati značajne trenutke za porodice i zajednice tokom života u pandemiji”, napisala je Kejt u uvodu knjige.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Knjiga pod nazivom “Držite se mirno: Portret naše nacije 2020. godine” bit će dostupna od 7. maja, tačno godinu dana od početka projekta. Neto prihod će se raspodeliti između Nacionalne galerije portreta i britanske humanitarne organizacije za mentalno zdravlje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.