BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA HOLIVUDA, A LEKARI SU JOJ SAOPŠTILI DA VIŠE NEĆE HODATI NIKADA: Danas je DRUGAČIJA!
Foto: Profimedia

šok!

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA HOLIVUDA, A LEKARI SU JOJ SAOPŠTILI DA VIŠE NEĆE HODATI NIKADA: Danas je DRUGAČIJA!

Pre 30 godina govorili su da je najlepše lice Holivuda!

Objavljeno: 09:46h

Legendarni glumački par - Majkl Daglas i Ketlin Tarner ponovo je zajedno na ekranima.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ovog puta, Majkl i Ketlin glume u seriji "The Kominsky Method" u kojoj će glumiti bivše supružnike. Ketlin je publici ostala u sećanju najviše po ulozi u "Lovu na zeleni dijamant" iz 1984. godine danas izgleda bitno drugačije. Ona se povukla iz javnosti zbog zdravstvenih problema, a sa posledicama se i dalje bori.

Michaela Douglasa i Kathleen Turner ponovo gledamo zajedno, i to u seriji "The Kominsky Method" u kojoj će glumiti bivše supružnike. Kathleen se svi sjećaju po ljepoti i plavim uvojcima, no sve se promijenilo kad se povukla iz javnosti zbog zdravstvenih problema.

Početkom 90-ih godina dijagnostikovan joj je reumatoidni artritis. Lekari su joj rekli da više nikada neće hodati. Tražila je mišljenja drugih stručnjaka i na kraju pronašla terapiju koja ju je održala na nogama, ali koja je uzela danak na drugim poljima. To je ostavilo traga i na njenom telu, zbog čega su kolale glasine da se odala alkoholu.

Ketlin kaže da u tom trenutku to nije bilo tačno, ali i da se kasnije, zbog prevelikih pritisaka odala alkoholu kako bi otupela bol. U autobografiji koju je objavila 2008. godine kaže da je počela da pije "jer su joj lekovi pomutili pamet". Vremenom, njena zavisnost otrgla se kontroli i 2002. godine krenula je na odvikavanje.

Javno je i pričala o vezi njenog izgleda i surovog seksizma na svetskoj glumačkoj sceni.

"Ljutim se ja zbog svega i svačega, zbog nepravde u svetu. Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridesetim godinama - kada je Holivud poslednji put smatrao jednom od vodećih, seksualno privlačnih dama. Najteži deo za mene bio je taj što sam samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Ako to nisam imala, ko sam onda bila ja?", ispričala je glumica.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ketlin se u karijeri srela i sa stavom da je "žena vlasništvo koje treba što više iskoristiti", ali i sa kolegama koji ne poštuju žene, odnosno ponašaju se prema koleginicama sa potcenjivanjem. Takvi su prema njoj bili, kako je rekla Ketlin, Bert Rejnolds i Nikolas Kejdž.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.