NEKADA JE BILA BUCKASTA, A SADA SE UNAKAZILA PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Zaleđeno lice bez emocija ŠOKIRALO SVET!
Foto: Youtube

ŠOK!

NEKADA JE BILA BUCKASTA, A SADA SE UNAKAZILA PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Zaleđeno lice bez emocija ŠOKIRALO SVET!

Gledaoci su bili zapanjeni transformacijom, jer osim što je prilično potamnila kosu Kloi se iznova odvažila i na estetske zahvate

Objavljeno: 15:30h

Iako je rijaliti zvezda Kloi Kardašijan tokom gostovanja u "The Drew Barrymore Showu" otvoreno pričala o podeli roditeljske brige oko kćeri True, želji za još jednim detetom i poslednjoj sezoni porodičnog rijaliti šoua, u prvom je planu bio njen neprepoznatljivi izgled.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Štaviše, gledaoci su bili zapanjeni transformacijom, jer osim što je prilično potamnila kosu i postala brineta, 36-godišnja Kloi Kardašijan se, čini se, iznova odvažila i na par estetskih zahvata na licu, pa je na momente izgledalo da umesto nje govori potpuno druga osoba prilično zamrznute mimike.

Upoređujući fotografije iz porodične emisije koja ju je proslavila trenutnim izgledom, jasno je da Khloe uopšte ne liči na sebe. Isto važi i ako uporedimo izgled sa fotografijama na njenom Instagram profilu, koje takođe nisu realne jer, kao što je poznato, Kloi, poput njenih sestara, voli da se igra sa mnoštvom filtera.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Nove kozmetičke procedure, verovatno injekcije botoksa ili hijaluronskih filera, posebno se vide na usnama i oko njih. Khloe u intervjuu sa glumicom Drev Barrimore čini se da ima poteškoća sa otvaranjem usta, nazolabijalni nabori su joj očigledno znatno ispunjeni, pa zbog ukočenih izraza lica njeno lice podseća na ono što vidimo u lutkama. Osim što joj je čelo nepomično, isto važi i za obraze koje je očigledno napunila, pa su sada okamenjeni i vrlo izraženi.

1 / 6 Foto: Profimedia

Naravno, kada je reč o klanu Kardašijan, nema tabu tema, pa je Kloi u intervjuu sa Drev Barrimore vrlo brzo stavila sve karte na sto. Između ostalog, ispričala je kako je majci ukrala automobil kao tinejdžerka. A upravo su njena majka Kris, zajedno sa ocem i očuhom, navedena kao najveći uzori kada je roditeljstvo u pitanju i odgoj njene dvogodišnje ćerke True koju ima sa dečkom Tristanom Thompsonom. Kako je rekla, zajedničko vaspitanje ima svoje uspone i padove.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

"Pre svega imam roditelje, mamu, tatu i očuha, ovaj trio je ključan zbog svega što su nam ugradili i pokazali. Nisam razumeo koliko su moja tri roditelja zrela, puna poštovanja i ljubavi Našao sam se u sličnoj situaciji. Mojih oca i očuha definitivno nije bilo lako prvih par godina i ne znam da li su uopšte komunicirali. To ne znamo jer nikad nisu loše pričali jedni o drugima u ispred nas, ali za moju mamu je bio veliki izazov da se ponovo uda, a ni ocu nije bilo lako. Na kraju je tata dolazio na porodične večere jednom nedeljno i na kraju igrao golf sa svojim očuhom, i bio je s nama svakog Božića. Zato su mi oni uzori “, rekla je Kloi.

Rijaliti zvezda je takođe otkrila kako se podvrgla veštačkoj oplodnji kako bi njena ćerka True imala brata ili sestru.

"Imam toliko braće i sestara, pa to želim i za True. Kako je svet u kruničnoj pandemiji, idem na veštačko osemenjavanje i bilo šta drugo, što je poseban izazov u ​​godini karantina, ali ja sam ne predajući se “, otkrila je Khloe.

Podsetimo, Khloe već godinama nazivaju bucmastom iz porodice Kardashian, ali rijaliti zvezda se poslednjih godina posvetila zdravoj ishrani i oblikovanju tela. Redovnim vežbanjem dovela je svoje telo do savršenstva i izgubila 18 kilograma. Estetski postupci odgovorni su za druga strateška proređivanja i zatezanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.