GOTOVO JE! DŽEJ LO OSTAVLJENA PREKO PORUKE: Ona uzvratila udarac, NEĆE da vrati VERENIČKI PRSTEN vredan 5 miliona!
Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, Foto: Profimedia

ljuta je!

GOTOVO JE! DŽEJ LO OSTAVLJENA PREKO PORUKE: Ona uzvratila udarac, NEĆE da vrati VERENIČKI PRSTEN vredan 5 miliona!

A pravi šok je da je Alex ostavio Dženifer preko poruke! Osramoćena je i ponižena, ali i ljuta.

Objavljeno: 12:03h

O raskidu pevačice i glumice Dženifer Lopez (51) i bivšeg bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza (45) poslednjih dana se mnogo nagađalo.

Nakon što je nedavno objavljeno da je par prekinuo četverogodišnju vezu krunisanu veridbom, oboje su demantovali natpise tvrdeći da 'rade na odnosu'.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Do medija je tada došla informacija da je između njih stala starleta i rijaliti zvezda, Madison Le Kroj (30), ali Rodrigez je prošle nedelje posetio Džej Lo u Dominikanskoj Republici gde snima romantičnu komediju 'Shotgun Wedding'.

- Gotovo je. A pravi šok je da je Alex ostavio Dženifer preko poruke! Osramoćena je i ponižena, ali i ljuta. Uz sve, odbija da vrati verenički prsten vredan oko pet miliona dolara. Ko može da je okrivi? Svi su znali da su imali problema, a on je sada sve okončao - ispričao je izvor blizak paru.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Podsećamo, ove informacije stižu nakon romantičnog vikenda u Dominikanskoj Republici. Pevačica i glumica, odevena u kućni ogrtač, na fotografijama izgleda vrlo zadovoljno dok je njen verenik ljubi i grli. Time su glasine o navodnom raskidu konačno 'pale u vodu', posebno nakon nagađanja o navodnoj novoj romansi Rodrigeza i Le Kroj.

Inače, Šep Rouz, Madisonin kolega iz serije, otkrio je da se ona dopisivala s Rodrigezom.

- Snimali smo epizodu na Capers Islandu kada mi je ispričala da se dopisuje s osobom 'A.Rod', ali ništa više od toga nije htela da kaže, jer je obećala da će ćutati. Tada sam prvi put čuo za njega - ispričao je.

Le Kroj je kasnije potvrdila da je tajni čovek stvarno bio Rodrigez, ali insistirala je na tome da su samo razgovarali.

(Espreso / In Touch)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.