VOLI DA PROVOCIRA SRBE, A SADA JE DOŽIVELA PAKAO! Od šoka odmah POBEGLA U AUTO (VIDEO)
Foto: Profimedia

haos

VOLI DA PROVOCIRA SRBE, A SADA JE DOŽIVELA PAKAO! Od šoka odmah POBEGLA U AUTO (VIDEO)

Iako nije povređena pevačica je potresena ovim događajem koji se dogodio kasno u subotu uveče

Objavljeno:

Dua Lipa ostala je potresena nakon što su zaluđeni obožavatelji u Mexico Cityju masovno probili prepreke kako bi došli do nje. U zadnji tren je pobegla u auto, a od tad se nije oglasila

Glamur dodele nagrada Grammy bio je kao drugi svet za Duu Lipu ovaj vikend kad joj se dogodila nesvakidašnja situacija da su se obožavatelji probili i zaleteli prema njoj.

Britanska super zvezda odletela je u Mexico City zbog posla, ali izgledala je potreseno nakon što su joj se meštani pokušali približiti.

Na snimku objavljenom na YouTube-u i na drugim društvenim mrežama, vidi se kako pevačica prolazi pored obožavatelja koji su ju pokušavali fotografisati.

No u jednom trenutku, pojurili su na nju kad je bila na samo nekoliko metara od automobila, prisiljavajući njene telohranitelje da ih 'love' dok je Lipa požurila prema parkiranom autu.

Iako nije povređena pevačica je potresena ovim događajem koji se dogodio kasno u subotu uveče.

- Proširila se vest da je Dua Lipa bila na tom mestu i ubrzo se skupila masa ljudi koji su ju želeli videti - rekao je izvor za britanski Sun.

- Ali postalo je gadno kad su dva obožavatelja pohrlila prema njoj. Zaosta su trčali prema njoj i izgledalo je zastrašujuće - objasnio je.

Ranije je zvezda podelila fotografiju na Instagramu, pričajući da je u Meksiku i da snima kampanju za Yves Saint Laurenta.

- Tako sam sretna što sam se vratila na snimanje nove Libre kampanje s mojim @yslbeauty timom - napisala je

Nakon incidenta na Instagramu je objavila niz fotografija uz koje je napisala da je ovo njena lagana tranzicija među food blogere.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.