STRAŠAN INCIDENT U AMERIČKOM IDOLU! Takmičarka pala PRAVO NA LICE, svi su ostali u ŠOKU (VIDEO)
Foto: youtube printscreen

šok!

STRAŠAN INCIDENT U AMERIČKOM IDOLU! Takmičarka pala PRAVO NA LICE, svi su ostali u ŠOKU (VIDEO)

Odvijala se potpuna drama!

Objavljeno: 08:27h

Holivudska nedelja Američkog idola 19. sezone nastavio se u ponedeljak Duets Challengeom i još jednim "preokretom": Sa samo 24 sata unapred, takmičari su saznali da neće moći birati svoje partnere, već će biti upareni sudije / producenti. I dok su svi takmičari bili uvereni da će se ocenjivati ​​pojedinačno, svaki će duet takođe biti ocenjivan kao jedinica. Dakle, bilo je puno toga u pitanju, a timski rad bio bi presudan. Mislite li da znate Američkog idola? Testirajte svoje sitne sitnice u proširenoj stvarnosti uz kruga "Pogodi idola":

Dvoje takmičara koji su rano formirali jaku jedinicu bili su Ronda Felton i Funke Lagoke - ali u finišu se činilo da je pritisak Duets Challengea ipak uzeo danak na Funkeu. Dive su se povezale zbog njihovih zajedničkih trauma i borbi za samopoštovanje, a isprva se činilo da je Ronda, koja je priznala da su joj ceo život govorili da nije dovoljno dobra i da su njeni snovi bili "preveliki", to više ranjiva od njih dvoje. Pozitivno je grejalo srce videti koliko je Funke podržava i neguje, a Ronda je njihovo novo prijateljstvo opisala kao "poslato nebom". No, Funke je priznala da ju je "vožnja toboganima" u protekla 24 sata potresla ... i kad je drhtavi duet "Reci mu" Funkea i Ronde ne samo da nije uspeo ispuniti pravdu Barbre i Celine, već je sudija proglasio "olupinom voza" Lionel Richie, pogodila se još jedna, doslovno rečeno katastrofa.

Lionel je jedva započeo svoju strogu kritiku kad je Funke pala u nesvest, ona je udarila u pod pozornice, licem nadole, takvom tupom snagom da je udarac odjeknuo pozorištem Dolby. Ovo nije bilo prvi put da su gledaoci Idola bili svedoci stresnog takmičenja koji je tokom iscrpljujućeg hollywoodske nedelje doživeo zdravstveni strah, nesreću nakaza ili nesvesticu, ali Funkeova lice možda je do sada bila najstrašniji i najdramatičniji hollywoodski trenutak. Bespomoćna Ronda vrištala je, a Katy Perry je bila užasnuta, pokrivajući lice rukama, dok su Katy, Lionel i kolega sudac Luke Bryan izjurili na pozornicu i medicinari su stigli na lice mesta.

Funke je vozilom hitne pomoći odvezena u bolnicu radi lečenja dehidracije i mogućih šavova na bradi; situacija je mogla biti puno, puno gora, a takmičari su bili uvereni da će Funke biti u redu i moći se vratiti na takmičenje.

Ispostavilo se da su Lionel i sudije celo vreme planirali provesti Rondu i Funkea u sledeći krug - usprkos onom zavaravajućem komentaru "olupine voza". Možda bi sudije trebale prestati raditi ove glupe lažne rezultate - otkriva. Da su od samog početka bili otvoreni prema svojim namerama, umesto da stvaraju neizvesnost i nepotrebno naglašavaju Funkea, ova bi se kriza možda izbegla.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.