ŠTA JOJ SE DESILO?! DRU BARIMOR SKROZ ZAPUŠTENA: Luta ulicama prljavih i bosih nogu, sa flašom u ruci! (FOTO)
Dru Barimor, Foto: Profimedia

skandal!

ŠTA JOJ SE DESILO?! DRU BARIMOR SKROZ ZAPUŠTENA: Luta ulicama prljavih i bosih nogu, sa flašom u ruci! (FOTO)

Slavna glumica nije pokazivala znake hladnoće

Objavljeno: 10:15h

Američka glumica i producentkinja Dru Barimor (46) je uslikana bosa u šetnji po Njujorku, a tom prilikom je šokirala mnoge zbog činjenice da je napolju +8 stepeni Celzijusovih, a ona je vrlo oskudno obučena.

Naime, Dru je poznata po svom ekscentričnom stilu odevanja, a sada je odlučila da prošeta bosa i bez brushaltera po hladnim ulicama Velike Jabuke.

46-godišnjakinja je prošetala u širokoj sivoj trenerci, sa crnim rancem na leđima i belom zaštitnom maskom na licu, a fotografiju možete pogledati ispod:

Iako nije imala obuću - u Njujorku na +8 stepeni Celzijusovih - ona nije pokazivala znake hladnoće, a nije joj smetalo ni što su joj stopala bila pokrivena prljavštinom.

U ruci je nosila flašu vode, koju je kasnije stavila u ranac. Kosu je pustila niz leđa, dok na licu nije imala šminku, a čini se kao da je krenula na čas joge. Poznato je da glumica vežbama održava svoju figuru, ali se nije podvrgavala drugim zahvatima u prošlosti.

Podsetimo, Barimor je nedavno u svojoj emsiji govorila o tome da ne želi nikada da "ide pod nož". Dru je tada rekla da joj je lice veoma važno, ali je naglasila da nema nameru da održava mladolik izgled po svaku cenu.

Dru Barimor
foto: Profimedia

Botoks, fejslifting i slične kozmetičke tretmane izbegava u širokom luku, a kad su estetske operacije u pitanju, odlučna je da neće iči "pod nož".

- Nikad nisam dirala lice i nadam se da će tako ostati. Ali nikad ne reci nikad – rekla je Dru tada.

- Nikad nisam probala heroin, niti plastičnu hirurgiju jer imam jako zavisničku narav. Imam osećaj da su te dve stvari klizav teren. Mislim da bih, kad bi probala bilo šta od toga, uskoro završila mrtva – zaključila je glumica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.