JEZIVE OPTUŽBE! BRED PIT ZLOSTAVLJAO ANĐELINU DŽOLI? Glumica na SUDU predala jasne dokaze za PORODIČNO NASILJE!
Foto: Profimedia

šok optužbe!

JEZIVE OPTUŽBE! BRED PIT ZLOSTAVLJAO ANĐELINU DŽOLI? Glumica na SUDU predala jasne dokaze za PORODIČNO NASILJE!

Sukob se nastavlja!

Objavljeno: 21:02h

Razvod nekadašnjeg holivudskog para još uvek je u procesu. Anđelina Džoli i Bred Pit skoro pet godina vode bitku oko starateljstva nad decom i podelom imovine. Glumica planira da pred sud iznese nove dokaze o porodičnom nasilju i zlostavljanju.

Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Naime, Anđelina Džoli predala je sudu nova dokumenta vezana za "navodno" porodično nasilje koje je izvršio njen bivši suprug Bred Pit.

Dokumenta koje je dostavila sudu 12. marta, ukazuju na to da su i ona i njihova deca spremni da svedoče. Medoks (19), Paks (17), Zahara (16), Šajla (14) i blizanci Noks i Vivijen (12), mogli bi uskoro da se pojave na sudu, kao svedoci u brakorazvodnoj parnici njihovih roditelja.

„Od kada je par u postupku razvoda, Anđelina je iznosila različite neistinite tvrdnje u kojima iznosi laži o bivšem suprugu, Bredu Pitu. Koristila je i decu. Ovo je samo pokušaj da se ukalja ugled glumca", naveo je izvor blizak glumcu.

"Situacija je poprilično teška. Fokusirana sam na poboljšanje odnosa u našoj porodici. Još uvek nisam uspela u tome. Ali nadam se da će se to uskoro dogoditi", istakla je glumica u intervjuu za magazin „Vog".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.