NEOBJAVLJENI SNIMCI IZ KULTNOG KLASIKA! ZBOG JEDNE SCENE SU MOGLI DA IZGUBE GLAVU: Detalji koje niste znali!(VIDEO)
Prljavi ples, Foto: Printscreen

niste znali!

NEOBJAVLJENI SNIMCI IZ KULTNOG KLASIKA! ZBOG JEDNE SCENE SU MOGLI DA IZGUBE GLAVU: Detalji koje niste znali!(VIDEO)

Zanimljiv deo koji niko nije znao!

Objavljeno: 17:01h

Iako je glavu ulogu trebalo da dobije Sara Džesika Parker, snimak dokazuje zašto su Grej i Svejzi bili bolja kombinacija.

Prljavi ples
foto: Printscreen

Pričalo se da su tadašnje zvezde Bili Zan i Sara bili na audiciji za glavne uloge u 'Prljavom plesu', ali dosad neobjavljen video odlično pokazuje zašto su za kultni ljubavni par odabrani danas pokojni Patrik Svejzi i Dženifer Grej (60). Hemija između njih dvoje oseća se i preko ekrana dok uvežbavaju senzualne pokrete kojim su osvojili publiku filmskim klasikom iz 1989. godine.

"Dvoje predivnih ljudi u najboljim godinama - volim sve u vezi s ovim filmom", napisao je obožavatelj na Tviteru.

Drugi je napisao da je velika šteta što je toliko talentovan i harizmatičan Svejzi prerano umro od raka žlezde pre 12 godina. Imao je tad 57 godina.

Ljubavna priča o tinejdžerki Franses Bejbi Hausmen i učitelju plesa Džoniju Castleu, dobila je Oskara za najbolju filmsku muziku.

I Patrikova supruga Lisa je bila na audiciji za ulogu u filmu, i to Džonijeva plesna partnerka Pen. Producenti su mu kasnije priznali kako su bili uvereni da će on prihvatiti ulogu u filmu samo pod uslovom da Lisa glumi Pen i bili su spremni da popuste, ali s obzirom na to nikada nije tražio, ulogu je ipak dobila Kristina Rods.

Prljavi ples
foto: Printscreen

Zanimljivo je da je Dženifer dobila ulogu iako je za vreme snimanja imala 26 godina, čak deset više nego je imala Bejbi.

Kasnije je ispričala da je njen skok u publiku u finalnoj sceni nastao sasvim slučajno bez ikakvog uvežbavanja.

"Dogodilo se, uživajte, gledajte opet skok, ali nemojte me pitati da ga ponovim jer sam je**** prestara. Imam porodicu i želim još da živim", rekla je Dženifer nedavno.

Takođe, glumački par je ispričao nakon snimanja da su vežbanje skoka u reci snimali krajem septembra kad je već bilo prehladno. Toliko su se smrzavali da su im usne bile plave te upravo zbog toga ne postoje krupni kadrovi ove scene.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.