HOLIVUDSKI PAR ZGRANUO SVET! PROŠETALI BEBU U NEOBIČNOM STAJLINGU:Kakva je ovo moda,nema šta nemaju na sebi?!(FOTO)
Keti Peri, Foto: Profimedia

hit!

HOLIVUDSKI PAR ZGRANUO SVET! PROŠETALI BEBU U NEOBIČNOM STAJLINGU:Kakva je ovo moda,nema šta nemaju na sebi?!(FOTO)

Hit stajling Orlanda Bluma dok šeta sa decom na Havajima

Objavljeno:

Američka pevačica Keti Peri (35) donela je na svet prvo dete u avgustu 2020. godine - devojčicu, kojoj su ona i njen verenik Orlando Blum (43) dali ime Dejzi Dav, a nekoliko meseci kasnije vidi se da se slavni roditelji ne razdvajaju od ćerke.

Naime, već nekoliko puta slavni par je uslikan u šetnji ili na plaži sa svojom mezimicom, a primećuje se da zaista uživaju u slobodnom vremenu sa porodicom.

Keti Peri i Orlando Blum
foto: Profimedia

Zvezda filma "Pirati sa Kariba" je sada uslikan na Havajima sa ćerkom Dejzi Dav i sinom Flinom, koga ima iz prvog braka sa Viktorijinim anđelom Mirandom Ker, od koje se razveo 2013. godine.

Tom prilikom Orlando je bebu nosio zakačenu na grudima, dok je njegov 10-godišnji sin išao iza njega. Iako je u tom trenutku na Havajima padala kiša, glumac je uživao u prirodi sa decom, a obožavateljke posebno komentarišu da su oduševljene što je veoma posvećen otac.

"Joj svuda ide s bebom", "Ne znam da li si mi smešan ili neodoljiv", "Čudan stajling, ali sladak","Kako je lepo kada je otac podjednako posvećen deci, kao i majka", "Predivni", glasili su komentari fanova nakon novih paparaco fotografija.

Katty Perry, Orlando Blum
foto: Profimedia

Orlando je tom prilikom nosio crnu majicu na brtele, crni šorts i čarape do kolena, a žene kažu da su im posebno slatki detalji koje je nosio na sebi - držač za bebu, maramu oko vrata, kišobran i kačket.

Orlandov sin Flin je takođe bio u sportskom izdanju, a on je, kao i njegov tata, nosio dugačke čarape do kolena, pa se svi pitaju u čemu je "fora" sa tim stajlingom.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Čuvaju noge od "dosadnih" biljaka i ogrebotina - napisao je objašnjenje jedan obožavatelj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.