OSTVARILA SVOJ SAN! IZ BEOGRADA STIGLA DO BRODVEJA: Plesala je sa Šakirom, Karleušom i mnogim SVETSKIM FACAMA!
Ana Kisin, Foto: Instagram printscreen

niste znali!

OSTVARILA SVOJ SAN! IZ BEOGRADA STIGLA DO BRODVEJA: Plesala je sa Šakirom, Karleušom i mnogim SVETSKIM FACAMA!

Ništa nije nemoguće

Objavljeno: 21:41h
Maša Ćorić

Ana Kisin je ostvarila svoj san. Iz Beograda, stigla je do Brodveja, i kaže da sada više ništa nije nemoguće.

Vrlo rano je shvatila da je nadarena za ples. Vrste plesova kojima se ona bavi su savremeni, i gotovo nepoznati u Srbiji.

Hip-Hop je stil koji najviše obeležio njen jedinstveni stil koji je dugo godina gradila. Kako joj to nije bilo dovoljno, oprobala se i u drugim plesnim stilovima.

Vremenom je krenula da se ističe na raznim audicijama za plesače, pa je plesala sa Jelenom Karleušom, Danijelom Pavlovićem, Aleksom Jelić, Dijanom Janković I grupom “Sevdah Baby”. Radila je koreografije za MC Sajsi, kao i za Flash Mob-“Noć muzeja”.

Kako ono čime se ona bavila u Srbiji nije toliko poznato, svakodnevno susretala i sa najvećim ubicom entuzijazma - sa neodobravanjem.

Nerado, shvata da će uspešnu plesnu karijeru jako teško izgraditi u svojoj zemlji i zato se odlučuje da se oproba u „zemlji snova“.

Do sada je sarađivala sa velikim zvezdama među kojima ističe Šakiru, modnu kreatorku Euniku Simmons za čiju reviju je nastupala na krovu hotela „Empire“, a jedna od najznačajnijih ponuda koju je dobila bila je od muzičke grupe „One4Five“, i to da bude koreograf na njihovoj turneji po Kini, koju je morala da odbije zbog plesne škole u Njujorku.

Prvi put se odlučila da ode u Njujork kada joj se ukazala prilika preko studentske organizacije na FON-u, pa je držala časove plesa kako bi zaradila dovoljno novca da otputuje.

Nakon velike borbe, mnogo dokumentacije, i dva dana puta, napokon je stigla u Ameriku gde joj se život potpuno preokrenuo.

Danas, Ana živi svoj san i jako je uspešna. Pored rada na sebi, ona odlično zarađuje i sebi je obezbedila život koji bi svako poželeo.

(Espreso / M. Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.