NIŠTA NIJE KAO ŠTO IZGLEDA! OGLASILA SE NAŠA PRINCEZA NAKON INTERVJUA PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL: Razume ih!
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

lažni sjaj!

NIŠTA NIJE KAO ŠTO IZGLEDA! OGLASILA SE NAŠA PRINCEZA NAKON INTERVJUA PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL: Razume ih!

Kako kaže neki stvari joj još uvek teško padaju.

Objavljeno:

Princ Hari i Megan Markl dali su prvi intervju od šokantnog odlaska iz kraljevske porodice. Otkrili su da je Megan htela da se ubije i da su zbog toga otišli iz Bakingemske palate, otužili su monarhiju za rasizam, ali i otkrili u kakvim su odnosima sada sa članovima kraljevske porodice.

Ovaj intervju podigao je veliku prašinu u svetu, a na njega je sada reagovala i naša princeza Ljubica Karađorđević.

Princ Hari i Megan Markl
foto: Profimedia

"Život u kraljevskoj porodici sa strane deluje kao bajka, ali je zapravo jedan niz obaveza i ograničenja koja nekada umeju teško pasti", rekla je za Ljubica, supruga princa Mihaila Karađorđevića.

"Ako Megan i Hari nisu mogli da se izbore sa ovom vrstom tereta, povlačenje iz takvog života je jedino što su mogli da urade. Moj stav je da je kraljevska titula privilegija, ali i obaveza. Ne samo da se povinujete obavezama i ograničenjima koja ona nameće već i nosite teret uzdignute glave i sa ponosom", nadovezala se princeza.

Princ Hari i Megan Markl
foto: EPA / KIM LUDBROOK

"Kada sam upoznala Mihaila, bilo mi je jasno da se radi o nekome ko živi sa obe noge na zemlji, sa kim je lako razgovarati i ko nikada ne postavlja nikakva očekivanja pred vas. To mi je u ogromnoj meri olakšalo da se naviknem na obaveze i ograničenja koja nosi titula", rekla je Ljubica.

"Neke stvari mi još uvek teško padaju, ali sam ih prihvatila kao deo moje obaveze", zaključila je naša princeza.

Megan je Opri Vinfri ekskluzivno otkrila i da će par, koji ima sina Arčija i u međuvremenu je izgubio jednu bebu, uskoro dobiti kćerku.

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.