ŽENE I DALJE LUDE ZA NJIM! REKONSTRUISALI SU MU LICE I UGRADILI 17 TITANIJUMSKIH PLOČA: I dalje mami uzdahe mnogih!
Kalan Malvi, Foto: Profimedia

niste znali!

ŽENE I DALJE LUDE ZA NJIM! REKONSTRUISALI SU MU LICE I UGRADILI 17 TITANIJUMSKIH PLOČA: I dalje mami uzdahe mnogih!

Drezik je i dalje "tiha patnja" žena...

Objavljeno:

"Nestašne godine" je australijska televizijska serija o učenicima izmišljene gimnazije Hartli u Sidneju. Snimljena je kao nastavak filma iz 1993. "The Heartbreak Kid".

Serija je u početku obuhvatala događaje u školi, da bi se u kasnijim sezonama događaji proširili i van škole. Emitovana je od 1994. do 1999. godine i postala je popularna širom sveta.

Kalan Malvi
foto: Profimedia

Ova televizijska sapunica je je bila ogromni hit i u tadašnjoj Jugoslaviji, a pratili su je tinejdžeri širom sveta. Najomiljeniji lik bio je Bogdan Dražić Drezik, kojeg je tumačio Kalan Malvi, koji sada ima 46 godina.

Uloga problematičnog Bogdana Dražića zvanog Drezik, bila je njegov glumački debi. Pojavio se u petoj sezoni i ostao do gašenja serije, u sezoni sedam. Kalan je u februaru 2020. godine za "Gardijan" opisao slavu koju je iskusio na vrhuncu emitovanja serije kao "ludačku, ali neverovatnu".

Kalan je 2003. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću, preživeo je čeoni sudar pri brzini od 100km/h.

Kalan Malvi
foto: Profimedia

Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspeli da ga oslobode iz zdrobljenog automobila. Rez na licu mu je bio od uva do uva, njegovo lice je jednostavno "palo" i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi poravile frakture vilice i lica, a još uvek ne vidi na jedno oko.

- Mislio sam da je sa mnom gotovo. Oporavak je dugo trajao, jer mi je celo lice "palo". Ipak, moglo je da bude mnogo gore. Neverovatno je da sam ovako prošao, budući da su lekari mojim roditeljima, odmah posle nesreće, rekli da najverovatnije neću preživeti, a ako i uspem, da ću vegetirati jer mi je mozak pretrpeo ozbiljna oštećenja- rekao je Malvej u jednom intervjuu.

Međutim, to ga nije obeshrabrilo. Osim što je sredio privatni život i profesionalno je mnogo napredovao.

Kalan Malvi
foto: Profimedia

Odmah posle nesreće, Kalan se je počeo da igra superheroje i njegova holivudska karijera i dalje ide samo uzlaznom putanjom. Glumio je u blokbasterima kao što su su "Betmen protiv Supermena", "Warcraft", "Kapetan Amerika".

- Ali, ovaj čovek. Rekonstruisali su mu celo lice nakon saobraćajne nesreće i ugradili 17 titanijumskih ploča, a on i posle toliko godina šarmira - pišu o njemu dame sa ovih prostora.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.