AMERIČKU REPERKU KRITIKUJU DA JE PRETERALA SA OPERACIJAMA, a ona OSVAJA SVET: Čak je pohvalila i našu PEVAČICU!
Foto: youtubescreen

AU!

AMERIČKU REPERKU KRITIKUJU DA JE PRETERALA SA OPERACIJAMA, a ona OSVAJA SVET: Čak je pohvalila i našu PEVAČICU!

I dalje je popularna

Objavljeno: 13:30h

Slavna reperka i muzičarka Lil Kim početkom 2000-ih je palila svetskom muzičkoms cenom. Iako i dalje nastupa, ona danas najviše pažnje javnosti privlači svojim izgledom. Danas je postala prepoznatljiva po plastičnim operacijama.

Početkom 2000-ih zaljubila se u Demion Hardija, koji ju je fizički zlostavljao, a upravo je zbog povreda koje joj je on naneo po prvi puta odlučila otići kod plastičnog hirurga. Nekoliko joj je puta bio slomljen nos pa joj nije preostalo drugo nego da popraviti svoj profil tako što će otići pod nož.

Mnogi njeni fanovi je kritikuju jer je preterala sa plastičnim operacijama i navijaju za to da prestane da ih radi, već da se posveti muzici.

Nekada je izgledala ovako:

Lil Kim
foto: youtubescreen

Danas ona ima totalno drugačiji lik:

Podsetimo, reperka Lil Kim uplovila je dizajnerske vode, a njenu kreaciju nosi i Jelena Karleuša. Ovo je obradovala muzičku zvezdu iz Sjedinjenih Američkih Država, te je novi post na Fejsbuku posvetila upravo JK.

- Vi pojma nemate koliko mi znači ova žena koja nosi moju odeću ! Oduvek sam osećala da se ova žena poklapa sa mnom, to je ludo!! - napisala je Lil Kim i nastavila:

Lil Kim
foto: instagramscreen

- Ona je toliko super i inovativna da imamo toliko toga zajedničkog sa našim stilovima, da mi ovo što mi daje samo do znanja da sam u dobrom smeru. Bog je tako neverovatan!!!! Mnogo te volim!! Jelena Karleuša. Hvala na podršci, to mi znači sve na svetu. Divno izgledaš!!! - navela je reperka.

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.