Holivudske zvezde u filmu o Arkanu! Cecu igra najseksepilnija glumica sveta (FOTO)

A tek kad čujete ko je Sloba

Holivudske zvezde u filmu o Arkanu! Cecu igra najseksepilnija glumica sveta (FOTO)

Ostvarenje se snima po knjizi Vladimira Đorđevića "Arkan", u saradnji sa američkom produkcijskom kućom
Objavljeno:

U filmu koji nosi naziv "Tigrov skok" glavne uloge igraće slavni glumac Robert de Niro u ulozi Slobodana Miloševića i Eva Mendes kao Ceca Ražnatović.

Ovo ostvarenje snima se po knjizi Vladimira Đorđevića "Arkan", u saradnji sa američkom produkcijskom kućom Cinema Cafe.
- Ovaj film jeste inspirisan Arkanovim životom, ali ga neće verodostojno prikazivati. Reč je o akciji koja prati stvarni život mafije i njihovih kriminalnih aktivnosti, kao što su to svojevremeno uradili "Skarfejs" i "Kum". U našoj priči moramo da se osvrnemo na odnos glavnog junaka sa tadašnjim predsednikom države (Slobodanom Miloševićem, prim. aut) i suprugom koja je pevačica (Cecom Ražnatović, prim. aut). Robert de Niro je veoma zainteresovan da nekoliko minuta glumi predsednika, dok će pevačicu najverovatnije igrati Eva Mendes - rekao je Đorđević.
Na filmu će početi da se radi u februaru 2016. godine, a snimaće se u više država. - Sada radimo na određivanju lokacija u Srbiji, Švedskoj, Americi i Crnoj Gori, koja nam je zamena za Grčku. Napravili smo kasting u Americi, na kom je bilo preko 1000 glumaca, a čak njih 400 se prijavilo za glavnu mušku ulogu. Imamo budžet od 7,5 miliona dolara, a cilj nam je da ovim ostvarenjem osvojimo istočnu Evropu, posebno rusko tržište, ali se nadamo i velikom uspehu u Americi jer su loši momci tamo uvek popularni - dodao je Đorđević. (A. Đ. / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.