SLAVNU LEPOTICU URNIŠU ZBOG FOTOŠOPA I SILNIH OPERACIJA: Sumnjaju da je OPSEDNUTA, niko je NE PREPOZNAJE! (FOTO)
Foto: Instagram

uvek drugačija!

SLAVNU LEPOTICU URNIŠU ZBOG FOTOŠOPA I SILNIH OPERACIJA: Sumnjaju da je OPSEDNUTA, niko je NE PREPOZNAJE! (FOTO)

Šta vi kažete?

Objavljeno:

Kloi Kardašijan poznata je kao fan fotošopa, no sve češće ga upotrebljava tako da svoj lik menja do neprepoznatljivosti. Neretko je na meti kritika, a fanovi tvrde da ih zbunjuje - svaki put kada objavi neku fotografiju, oni se zapitaju ko je uopšte na istoj.

Nedavno je rijaliti zvezda objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu i farmerkama retro kroja, pokazujući svoj iznenađujuće tanak struk i vitku figuru.

Kloi je želela da ovom slikom ispromoviše svoj brend odeće, no nažalost njenoj Instagram publici neke druge stvari su zapale za oko.

Naime, većina je primetila da ona nema toliko duge noge u stvarnosti, te da je koristila toliko filtera i fotošopa da uopšte ne liči na sebe. Takođe, pratioci joj zameraju i da se neprestano trudi da podseti na Kim, Kortni, Kendal i Kajli, iako je poznato da je oduvek imala drugačiji tip lepote.

"Svaki put kad dođem na profil Kloi Kardašijan, ona izgleda drugačije", "Istovremeno izgleda kao Afroamerikanka, Latinoamerikanka i kao da je iz Arabije. Zbunjuje me to", "Ko je na slici, jer ovo nije Kloi", samo su neki u nizu sličnih komentara.

Kloi Kardašijan
foto: Instagram

Kloi je u više navrata demantovala navode da fotošopira svoje fotografije, no malo ko veruje u njene reči. Ona je takođe opovrgla tvrdnje da je "opsednuta" plastičnom hirurgijom, te akcentuje da do sada nije imala nijednu plastičnu operaciju, osim filera u usnama.

S druge strane stručnjaci tvrde da je teško proceniti šta je tačno korigovala na sebi, ali smatraju da je stanjivala nos, popunjavala obraze, podizala jagodice, smanjivala podočnjake, a takođe je stavljala i veštačke zube. .

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.