JEZIVO! ADVOKAT OCA BRITNI SPIRS IZNEO ŠOKANTNE DETALJE NJIHOVOG ODNOSA: Fanovi BESNI, dočekali ga na NOŽ!
Britni Spirs, Foto: Profimedia

SKANDAL!

JEZIVO! ADVOKAT OCA BRITNI SPIRS IZNEO ŠOKANTNE DETALJE NJIHOVOG ODNOSA: Fanovi BESNI, dočekali ga na NOŽ!

Ove detalje javnost nije očekivala!

Objavljeno:

Fanovi Britni Spirs nikad oštrije nisu reagovali nego posle odgledanog dokumentarca o zloglasnom starateljstvu, pod kojim pop princeza živi više od decenije.

Džejmijev advokat je posle dokumentarca koji je dodatno „pogrejao" pokret „Free Britney" izjavio da gospodin Spirs nije „činio ništa drugo do ludački voleo svoju ćerku, kojoj je usled problema koje je imala sačuvao živu glavu"

Njen otac Džejmi od trenutka prikazivanja pod još većom je lupom javnosti nego što je bio ranije i na njega sada gledaju kao na „zlikovca kog ćerka mora da obaveštava o svakom svom pokretu, dok on ima kontrolu i nad njenim finansijama”.

Međutim, advokat Vivijan Torin je istakla je da je „sve predstavljeno kroz ,Free Britney’ potpuna laž”, što zagovara i sam Džejmi, te da je on taj koji je spasao život svojoj ćerki, koja je imala mentalnih problema.

– Razumem da svaka priča mora da ima „zlikovca”, ali ljudi u ovom slučaju baš greše. Džejmi je svojoj ćerki spasao život i to u pravom trenutku. Svi su joj bili naudili, a on ju je spasao, jer je ludački voli. Sve što ona poseduje, takođe… Time je bilo rukovođeno na veoma loš način. Izvukao joj je živu glavu – priča ona.

(Espreso / Nzherald / ABC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.