JEZIVO! PLEJBOJ ZEČICA OTKRILA BOLESNE TAJNE HJU HEFNERA: Napravio joj PAKAO OD ŽIVOTA, pokušala da se SAMOUBIJE!
Plejboj, Foto: Profimedia

košmar

JEZIVO! PLEJBOJ ZEČICA OTKRILA BOLESNE TAJNE HJU HEFNERA: Napravio joj PAKAO OD ŽIVOTA, pokušala da se SAMOUBIJE!

Horor tajne slavne Plejboj vile

Objavljeno:

Potresni memoari najpoznatije Plejboj zečice Holi Medison, "Down the Rabbit Hole", iz 2015. godine, predložak su nove serije Sony TV-a koja će otkriti mračne strane života u poznatoj vili Hjua Hefnera.

Holi je u njima progovorila o bizarnim seksualnim željama vlasnika Plejboj carstva i drogiranim orgijama u kojima su zečice bile prisiljene da učestvuju kako bi mogle besplatno da žive u luksuznoj vili.

Plejboj
foto: Profimedia

“Znale smo da je to prećutni uslov za boravak u vili”, rekla je Madison, koja je bila Hefnerova najduža devojka.

Krenuli su da se zabavljaju kada se ona uselila u njegovu vilu 2001. godine, a on je odmah preuzeo kontrolu nad njenim finansijama te joj nije dao da zarađuje van njegovog carstva. Dok su bili u vezi govorila je kako želi da se uda za njega i da mu rodi decu, a i Hefner je tvrdio da će biti s njom do kraja života, međutim, 2008. godine su ipak prekinuli. Madison je njihov prekid opisala kao konačno izlečenje od Stokholmskog sindroma.

Plejboj
foto: Profimedia

Dok mu je još bila devojka, postala je zvezda rijaliti šoua “Girls Next Door” koji je, uz njen, pratio i živote još dve Plejboj zečice, Bridžet i Kendre, s kojima je Hefner takođe bio posebno prisan.

Život u zloglasnoj vili Holly je opisala kao “pakao”, a priznala je i da je planirala da izvrši samoubistvo.

Hefner je redovno kritikovao njen izgled i nije joj dopuštao da poseti terapeuta kada se borila s depresijom, zbog čega je mislila da joj je oduzimanje vlastitog života jedini izlaz.

Plejboj
foto: Profimedia

“Nisam mogla to više da podnesem. Mislila sam se udavim kako bih pobegla od tog suludog života”, napisala je u svojim memoarima.

Kad je napokon napustila Hefnera i vilu, zamenila ju je zečica Kristal Haris s kojom se Hefner oženio 2012. godine, i bili su u braku sve do njegove smrti 2017. godine. Haris je Madison često u javnosti kritikovala i prozivala je da je sve što je napisala u memoarima izmislila samo jer je Hefner nije oženio.

(Espreso / BuzzFeed / Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.