DOKTORI SU MI REKLI DA IMAM JOŠ 10 MINUTA ŽIVOTA: Čuvena pevačica otkrila kroz kakav je PAKAO prošla!
Foto: Profimedia

JEZIVO!

DOKTORI SU MI REKLI DA IMAM JOŠ 10 MINUTA ŽIVOTA: Čuvena pevačica otkrila kroz kakav je PAKAO prošla!

Pevačica će snimiti film o svom burnom životu

Objavljeno:

Američka glumica i pevačica Demi Lovato u novom, četverodelnom dokumentarnom filmu "Dancing with the Devil", čiji je treiler objavljen u sredu na YouTube-u, progovorila je o svojoj mučnoj borbi s zavisnošću i poremećajima mentalnog zdravlja.

Vlasnica hitova "Skyscraper" i "Sorry Not Sorry" otkrila je, između ostalog, kako je usred fatalnog predoziranja 2018. godine pretrpela tri moždana i jedan srčani udar.

Demi Lovato
foto: Profimedia

- Doktori su tad rekli da mi je ostalo još svega pet do deset minuta života... Boravak u bolnici i oštećenje mozga ostavili su mi dugoročne posledice. Više ne vozim automobil jer u vidnom polju imam slijepe tačke. Dugo sam imala i problema s čitanjem, sve mi je bilo zamagljeno pred očima - prvu knjigu uspela sam da pročitam tek dva meseca nakon incidenta, to je za mene bila velika stvar - govori 28-godišnja Demi u potresnom dokumentarcu, koji je na YouTubeu opisan kao "intiman portret zavisnosti" odnosno "proces ozdravljenja i osnaživanja".

- Sve te zdravstvene tegobe koje me i danas prate doživljavam kao svojevrstan podsetnik na ono što bi moglo da mi se dogodi ako ikad ponovno upadnem u to mračno mesto... - kaže pevačica i glumica.

Demi Lovato
foto: Profimedia

Podsetimo, Lovato se u julu 2018. godine predozirala u svom domu u Los Anđelesu nakon čega je hitno prebačena u bolnicu. U januaru 2020. pevačica je priznala kako je nekoliko dana pre toga napisala pesmu "Anyone", koja je zapravo bila njen "očajnički vapaj i poziv upomoć".

Upravo tu numeru Demi je izvela na prošlogodišnjoj dodeli nagrada Grammy, što je označilo njen povratak u muzičku industriju. Iste godine otpevala je i američku himnu na Super Bowlu, a u januaru ove godine nastupila je u specijalnom programu kojim je obeležena inauguracija predsednika Džoa Bajdena.

Film "Demi Lovato: Dancing with the Devil" premijerno će se prikazati na YouTubeu 23. marta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.