PRELEPA GLUMICA NA METI KRITIKA ZBOG PRETERANOG BOTOKSA, A SADA ISPLIVALA ISTINA: Otkrila BIZARNU METODU za izgled!
Foto: Youtube

opa!

PRELEPA GLUMICA NA METI KRITIKA ZBOG PRETERANOG BOTOKSA, A SADA ISPLIVALA ISTINA: Otkrila BIZARNU METODU za izgled!

Kaže da ga je samo jednom koristila...

Objavljeno: 14:09h

Glumica Nikol Kidman (52) skoro dve decenije je na meti kritika zbog lica. Mnogi tvrde na osnovu njenih fotografija iz mladosti da je oskarovka preterano upotrebljavala botoks.

"Probala sam botoks, ali nije mi se dopalo kako mi je lice izgledalo nakon tretmana. Sada ga više ne koristim i ponovo mogu da pomeram čelo", rekla je glumica 2013. godine kroz smeh za italijanske novine "La Repubblica", preneo je "MarieClare"

Tada je tvrdila da nije zagovornik estetske hrirugije i da je našla drugo rešenje kako bi održala sveže lice. Kako je objasnila preparat je podjednako dobar kao botoks.

"Čula je kako se injekcije sa svinjskom masti koriste za popunjavanje kože, ali ipak nije želela da ih isproba. Zatim joj je njen savetnik preporučio pileću mast koja se pravi od organski uzgojenih kokoški koje su uginule prirodnom smrću. Potom se ova mast spaja sa kokosovim uljem, limunovim sokom, vinskim sirćetom i ekstraktom badema pre nego što se stavi na lice, a potom drži oko sat vremena, dva puta nedeljno", otkrio je izvor blizak glumici.

Nikol je o botoksu i sama otvoreno progovorila i priznala da ga je koristila, ali ipak tvrdi da se plastičnim operacijama nije podvrgnula.

Kroz sličan tretman u medijima prošla je i njena koleginica Rene Zelveger koja na pitanje novinara, nakon velikog povratka sa filmom "Judy" i Oskara za najbolju žensku ulogu, kratko prokomentarisala svoje lice.

"Izgledam drugačije. Svi izgledamo drugačije u određenim godinama. Dobro se osećam iznutra, pa se to vidi i spolja", rekla je Zelveger.

Kidman, kao i Zelveger je često u zapadnim tabolidima kritikovana zbog promena na licu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.