"PREVIŠE JE ŠIROKA"! ZANOSNA CRNKINJA DOŽIVELA PROMENU TOKOM PANDEMIJE: Bijonse se UGOJILA, fanovi PODIVLJALI!
Foto: AP/ Joel C Ryan

i ona je žena!

"PREVIŠE JE ŠIROKA"! ZANOSNA CRNKINJA DOŽIVELA PROMENU TOKOM PANDEMIJE: Bijonse se UGOJILA, fanovi PODIVLJALI!

"Brutalno izgleda", "Grudi su joj veće nego inače", "To je zato što se ugojila", "Nešto mi je previše "široka" iako se okrenula na stranu", "Nema bolje dive od Bijonse", bili su komentari fanova nakon Bijonsine nove slike na Instagramu

Objavljeno:

Američka muzička diva Bijonse (39) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira u crnoj odevnoj kombinaciji, a svojim izgledom oduševila je sve pratioce, iako su neki od njih komentarisali njenu kilažu.

Naime, slavna pevačica je pozirala u crnoj uskoj majici i šortsu sa zlatnim prugama na kojoj piše "Ivy Park", a to je naziv njene saradnje sa brendom "Adidas".

Dobitnica 24 Gremija je na novoj fotografiji podigla jednu nogu u vis i pokazala svoje zanosne obline - zategnute noge, veliku guzu i grudi, no fanovi sada tvrde da se Bijonse znatno ugojila u odnosu na prethodne godine.

Ona je obula crne salonke i ogrnula se crnim sakoom, pa je ponovo dokazala da elegantno-sportska kombinacija i dalje ima mesta u današnjoj modi.

Pevačica je deo svoje duge, prirodno kovrdžave kose podigla u punđu na sred glave, dok je na licu nosila crne naočare za sunce, pa je cela kombinacija izgledala totalno "šik" i "luckasto", kako kažu obožavatelji.

Ona uskoro izbacuje "Icy Park" kolekciju odeće, dok je "Ivy Park" lansirala prošlog meseca.

"Brutalno izgleda", "Grudi su joj veće nego inače", "To je zato što se ugojila", "Nešto mi je previše "široka" iako se okrenula na stranu", "Nema bolje dive od Bijonse", bili su komentari njenih pratilaca, a novu sliku možete videti u našoj galeriji u tekstu.

Na objavi je prikupila 4,3 miliona lajkova, dok je na pomenutoj platformi prati 164 miliona ljudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.