TVRDI DA JU JE MUČILA I DROGIRALA! Pevačicu NEMILOSRDNO TUŽILA ROĐENA SESTRA, želi da je dovede do PROPASTI!
Foto: Profimedia

šok

TVRDI DA JU JE MUČILA I DROGIRALA! Pevačicu NEMILOSRDNO TUŽILA ROĐENA SESTRA, želi da je dovede do PROPASTI!

Mnogo tvrdnji bez ikakvih dokaza.

Objavljeno:

Pevačica Maraja Keri je krajem prošle godine objavila memoare pod nazivom "The Meaning of Mariah Carey", ali se sadržaj knjige nije dopao njenoj rođenoj sestri Elison, koja je muzičku divu tužila zbog nanošenja "duševnog bola".

Elison traži 1,25 miliona dolara, a u tužbi navodi da je Maraja u knjizi iznela brojne optužbe na njen račun, a da za njih nije bilo dokaza. To uključuje navode da je Elison zlostavljala Maraju, bacala na nju vrelu vodu koja joj je zadala opekotine trećeg stepena, davala joj valijum, i da je pokušala da je podvodi.

Maraja Keri
foto: Reuter Gus Ruelas

Elison je u avgustu prošle godine podnela tužbu i protiv njihove majke zbog navodnog seksualnog zlostavljanja.

Kako je tada preneo britanski list "The Sun", majka ju je prisiljavala na seks sa strancima kada je imala samo 10 godina i terala je da prisustvuje satanističkim obredima. Na obrede ju je navodno odvodila usred noći, a tamo je morala da svedoči i zlostavljanju druge dece. Tvrdi da zbog svega sada pati od posttraumatskog poremećaja i depresije.

- Ritual se uvek odvijao negde između dva i četiri sata ujutru, a njemu su prisustvovali i odrasli i deca. Nije se održavao svake nedelje, nego na određene datume. Svi su nosili crne kapuljače i šetali su s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski - ispričala je tada Elison.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.