NAJKOTROVERZNIJI PEVAČ NA SVETU ODGOVORIO NA OPTUŽBE! Pet žena opisalo zastrašujuće detalje o njegovom zlostavljnju
Foto: Profimedia

AU!

NAJKOTROVERZNIJI PEVAČ NA SVETU ODGOVORIO NA OPTUŽBE! Pet žena opisalo zastrašujuće detalje o njegovom zlostavljnju

Kontroverzni pevač se oglasio nakon optužbi njegove bivše devojke, poznate glumice

Objavljeno:

Glumica Evan Rejčel Vud, koja je bila u trogodišnjoj vezi za kontroverznim pevačem Merilinom Mensonom, juče je, prvi put u javnosti, optužila ovog pevača za zlostavljanje.

Na svom Instagram nalogu ona je, između ostalog napisala da ju je pevač izmanipulisao i isprao joj mozak.

Nakon njene brutalne ispovesti javile su se i druge žene sa sličnim optužbama, dok je Menson poručio da su te tvrdnje “iskrivljena stvarnost”.

Naime, Mensonova izjava usledila je nekoliko sati nakon što je pet žena detaljno opisalo zastrašujuće slučajeve seksualnog i emocionalnog zlostavljanja s njegove strane.

“Očigledno je da su moj život i moja umetnost odavno magnet za polemiku, ali ove nedavne tvrdnje o meni su užasna iskrivljenja stvarnosti. Moje intimne veze su uvek bile u potpunosti sporazumne sa partnerima istomišljenicima. Bez obzira na to kako, i zašto, drugi sada odlučuju da pogrešno predstavljaju prošlost, to je istina”, poručio je Merilin na svom Instagramu.

“Bila sam emocionalno zlostavljana i terorisana. Zaključavana sam u sobu kada sam bila ”loša“, ponekad prisiljena da ga slušam kako zabavlja druge žene. Držana sam podalje od određenih prijatelja ili ako to ne učinim, pretio bi da će im nauditi”, napisala je takođe jedna od žena.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.