PAPARACI! ISPLIVALE VRELE FOTKE DŽENIFER LOPEZ SA BAHAMA: Pevačica NIKAD PROVOKATIVNIJA, beli kupaći puca na TELU!
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

provokativno

PAPARACI! ISPLIVALE VRELE FOTKE DŽENIFER LOPEZ SA BAHAMA: Pevačica NIKAD PROVOKATIVNIJA, beli kupaći puca na TELU!

Džej Lo je nedavno posetila ostrva Turks i Kaikos gde je pokazala zavidnu formu tela

Objavljeno:

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je uslikana na plaži na Bahamima, a tom prilikom paparaci su je uslikali u belom bikiniju u kojem su se videle sve njene nesavršenosti, kojih ima zaista malo.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Naime, slavna pevačica je uslikana u belom bikiniju u kom je istakla prelep dekolte, pomalo neravan stomak i savršenu guzu po kojoj je postala poznata.

Džej Lo je nedavno uživala na ostrvima Turks i Kaikos, gde se sunčala na plaži, a zatim je obukla čipkanu haljinicu i prošetala se sa prijateljicom po obali.

Prilikom skidanja haljinice otkrila je pomalo neravan stomak, a kada je čučnula videlo se da ima višak kože i salo na stomaku.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Istom prilikom je istakla savršeno oblikovanu zadnjicu u koju su gledali svi prisutni na plaži, a uprkos pričama da pevačica previše fotošopira svoje fotografije, može se videti da ona u 52. godini izgleda skoro savršeno i da joj zaista na izgledu mogu pozavideti i 20 godina mlađe žene.

"Razgibana latino zverka", napisali su fanovi na jednoj fan stranici latino dive.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Autorka hita "jenny From The Block" svakodnevnim treninzima održava svoju zavidnu figuru i ulaže puno vremena i truda u svoj izgled.

Podsetimo, Dženifer Lopez nastupila je na inauguraciji novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena (77).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.