GLUMICA PROŠLA KROZ JEZIVI PAKAO ZLOSTAVLJANJA! Muž joj LOMIO kosti, živu je SPALJIVAO, a OVO JE NAJGORE!
Foto: Printscreen

jezivo

GLUMICA PROŠLA KROZ JEZIVI PAKAO ZLOSTAVLJANJA! Muž joj LOMIO kosti, živu je SPALJIVAO, a OVO JE NAJGORE!

Zvezda porodice Adams rekla je Džejmsu da želi razvod, ali su njeni planovi zaustavljeni kada je pandemija koronavirusa pogodila SAD u martu

Objavljeno:

Glumica Kristina Riči prijavila je supruga Džejmsa Hirdigena u junu prošle godine za zlostavljanje, te je dobio zabranu prilaska i njoj i njihovom maloletnom sinu Frediju (6) na više od 100 metara.

Kristina je navela da je suprug počeo da je zlostavlja 2019. godine, te da je tukao, pljuvao i maltretirao, kao i da se plašila za svoj život i život deteta. Zvezda porodice Adams rekla je Džejmsu da želi razvod, ali su njeni planovi zaustavljeni kada je pandemija koronavirusa pogodila SAD u martu. Dok je zemlja ulazila u nacionalnu blokadu, glumica je apelovala da se „našla zarobljena u kući sa nasilnikom“. Tokom karantina, tvrdila je da ju je suprug dva puta napao. Sukob je postao toliko žestok, da ju je jurio po kući da bi je sprečio da pozove policiju tokom svađe.

U dokumentima se navodi da je Džejms vukao Kristinu za zglobove, lomio joj kosti i bacio je u kamin i gađao stolicom. Kristini su ostale brojne modrice i posekotine, a u drugom napadu istog meseca, ona je rekla da je Hirdigen pljuvao, gađao kafom i sve to dok ih je njihov sin gledao. Ona se tada uplašila da bi sve moglo da se završi smrtnim ishodom i da se mnogo plašila za svoj život jer je on izjavio da bi se mogao sažaliti na nju, jedino ako je raskomadana na sitne delove. Kristina je rekla da je odmah sakrila sve noževe po kući. Sud u Los Anđelesu je doneo hitnu zabranu prilaska posle njenih tvrdnji. Glumica se, takođe, trudi da spreči supruga da javno objavi njihove fotografije i snimke jer smatra da će je poniziti i osramotiti i da to radi iz osvete.

Advokat njenog, još malo bivšeg supruga, je najavio kontra-tužbu u kojoj se pominje agresivnost glumice, alkohol i korišćenje nedozvoljenih supstanci, a doveo je u pitanje i njen kredibilitet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.