"KAKO BIH PRIHVATILA NEKU ULOGU, MORAM SPAVATI SA SCENARISTOM"! Svojom šokantnom izjavom PATOSIRALA ČITAV SVET!
Foto: Printscreen

neočekivano!

"KAKO BIH PRIHVATILA NEKU ULOGU, MORAM SPAVATI SA SCENARISTOM"! Svojom šokantnom izjavom PATOSIRALA ČITAV SVET!

Ako moj muž nešto napiše i želi da glumim, onda ću se složiti, rekla je Gvinet, koja je udata za Breda Felčuka. Projekat koji je prihvatila bila je Netfliksova serija 'Političar'

Objavljeno:

Oskarovka Gvinet Paltrou (48) rekla je pre više od četiri godine da je više ne zanima svet glume i napravila je pauzu, ali je sada prihvatila novu ulogu. U intervjuu za supermodel Naomi Kembel (50), glumica je otkrila uslove za povratak glumi.

„Trebala bih da se seksam sa scenaristom“, rekla je Paltrov. Naime, suprug, scenarista i producent Bred Felčuk (49) angažovao ju je u svom novom projektu. - Uglavnom je to razlog. Ako moj muž nešto napiše i želi da glumim, onda ću se složiti - rekla je Gvinet. Projekat koji je prihvatila bila je Netfliksova serija ‘Političar’.

Gvinet Paltrou
foto: AP/ Jordan Strauss

Vrhunac karijere dostigla je krajem prošlog veka kada je osvojila Oskara za ulogu u filmu ‘Zaljubljeni Šekspir’. Ali postigla je pravi uspeh sa sopstvenim brendom Goop. Dizajnirala je bizarne proizvode poput sveće sa mirisom vagine i vibratora oblikovanog prema penisu svog partnera. Zbog takvih proizvoda njena kompanija sada vredi milione kuna.

Gvinet Paltrou
foto: Printscreen

- Kada pogodiš sredu u 26. godini, a istovremeno si osoba koja uvek teži nečemu boljem i ne voliš baš toliko glumu, normalno je da počneš da razmišljaš šta zaista želiš u životu. Nisam smatrala da je gluma bez vrednosti, ali počela sam da se pitam ko bih zapravo trebala da budem - rekla je Paltrov.

Kaže kako gluma s vremenom izgubi svoju privlačnost budući da ste stalno pod medijskim reflektorima.

- Nije lako kada svaki vaš prekid dođe na naslovnice, a svakodnevno ste kritikovani zbog onoga što ste rekli ili obukli - rekla je.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.