SLAVNI GLUMAC HITNO HOSPITALIZOVAN! Dugo je odlagao LEKARA, nije imalo vremena za čekanje: Ceo svet ZABRINUT!
Foto: Profimedia

šok!

SLAVNI GLUMAC HITNO HOSPITALIZOVAN! Dugo je odlagao LEKARA, nije imalo vremena za čekanje: Ceo svet ZABRINUT!

Glumac Dastin Dajmond koji je slavu stekao u tinejdžerskoj seriji "Zvono kao spas" u kojoj je tumačio lik Skriča, hitno je hospitalizovan.

Objavljeno:

Dastin Dajmond (44) hitno je hospitalizovan, pošto je danima trpeo jake bolove. Lekari su mu dijagnostikovali rak pankreasa u četvrtom stadijumu, prenose strani mediji, na šta su njegovi najbliži neko vreme i sami posumnjali. Njegova majka, inače, nedavno je preminula od raka dojke, zbog čega su i pomislili na ovu opaku bolest.

Kako prenosi Dejli Mejl, glumac trenutno prolazi kroz prvu hemoterapiju, a najavio je da će dati izjavu za javnost kada i sam bude više znao o svom stanju.

Njegov blizak prijatelj Den Blok kaže za "The Sun" da je Dastin već dugo primećivao izraslinu na svom vratu, ali da je odlagao odlazak lekaru.

- Trenutno se ne zna koliko se rak proširio, ali zna se da je počelo kao tumor u vratu. Tačnije, imao je izraslinu na grlu. Strašno se plašio da će ga neko fotografisati i objaviti njegovu sliku u takvom stanju - izjavio je prijatelj glumca

Dastin Dajmond svetsku slavu stekao je u seriji "Zvono kao spas". U vreme snimanja serije imao je svega 12 godina, a ulogom Skriča osvojio je publiku. Međutim, kasnije je novine punio skandalima - 2015. godine našao se u centru skandala kada je jednog čoveka napao nožem. Odležao je tri meseca zatvorske kazne, pa bio pušten na slobodu, ali su ga ubrzo i vratili iza rešetaka, jer je prekršio ulovnu kaznu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.