PRINC HARI I MEGAN MARKL POKREĆU PRIVATNI BIZNIS: Odrekli se kraljevskih titula da bi se ostvarili u OVOM POSLU!
Princ Hari i Megan Markl, Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

divno!

PRINC HARI I MEGAN MARKL POKREĆU PRIVATNI BIZNIS: Odrekli se kraljevskih titula da bi se ostvarili u OVOM POSLU!

Pomagali obolelima od korone, snimili potkast i doneli odluku.

Objavljeno:

Pre godinu dana pric Hari i Megan Markl odlučili su da se odreknu svojih kraljevskih privilegija, te da se iz Velike Britanije presele u Ameriku, gde žive sa jednogodišnjim sinom Arčijem Harisonom u elitnom delu Kalifornije.

Megan Markl
foto: Tanjug

Njih dvoje su se u poslednji 12 meseci posvetili tome da pomažu najugroženijima od korone virusa, te su se tim povodom često pojavljivali na televiziji gde si osmišljavali svoj sadržaj. Potpisali su i pozamašan ugovor sa Netfliksom gde, kako su saopštili, nameravaju da stvaraju sadržaje koji "informišu, ali i daju nadu".

Megan Markl, Princ Hari
foto: EPA/ Neil Munns

U skladu s tim, pokrenuli su i podkast, u kom se nedavno pojavio i njihov jednogodišnji sin, čestitajući slušaocima Novu godinu, a snimak je odmah postao viralan.

Princ Hari i Megan Markl
foto: EPA / KIM LUDBROOK

Iako možda na prvi pogled zvuči preambiciozno, za Megan i Harija sasvim logična nadgradnja podkasta bila je da pokrenu sopstvenu televizijsku i filmsku produkciju. Kako se prenose strani mediji, oni su u nadležnim institucijama za intelektualnu svojinu u Britaniji proširili delatnost "Arčvel produkcije" na izradu filmova, serija i videa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.