KAKAV PREOKRET! Jedna od najlepših glumica Holivuda NIJE MRTVA!!!
Foto: Profimedia

šok!

KAKAV PREOKRET! Jedna od najlepših glumica Holivuda NIJE MRTVA!!!

Džejmsova devojka nije mrtva.

Objavljeno:

Predstavnica Tanje Roberts rekla je da zvezda Džejms Bonda nije preminula, već je prebačena u bolnicu nakon kolapsa na Božić.

Obaveštenje za javnost poslali su glumci koji su zastupali 3. januara u kojem se navodi da je umrla u bolnici.

TMZ sada izveštava da je njen suprug u ponedeljak ujutru primio poziv lekara rekavši da je još uvek živa. Vest dolazi nakon što su joj odali počast neki od njenih najbližih.

65-godišnja Tanja je glumila Bondovu devojku Stejsi Suton sa pokojnim Rodžerom Murom 1985. u filmu Pogled na ubistvo.

Tanja Roberts
foto: Profimedia

Prvobitno je objavljeno da se srušila u blizini svoje kuće na holivudskim brdima dok je šetala pse na Božić i primljena u bolnicu Cedars-Sinai u Los Anđelesu, rekao je njen prijatelj i predstavnik Majk Pingel za The Hollywood Reporter.

Rođena kao Viktorija Blum, Roberts je započela karijeru u modelingu i televizijskim reklamama pre nego što se pojavila u hororu 1975. Prisilni ulazak.

Njena najznačajnija filmska uloga je Stejsi Suton, američka geolkinja koja je na meti negativca Maksa Zokena (Kristofer Volken), u filmu 007 Pogled na uboistvo.

Film je obeležio Murov poslednji nastup kao Džejmsa Bonda.

Brojni njeni filmovi postigli su kultni status, poput fantazije The Beastmaster iz 1982. i pustolovnog filma Sheena: Queen of the Jungle, Tarzanove priče s Robertsonovom kao glavnom ženskom osobom.

Kasnije je rekla da veruje da postoji "prokletstvo" povezano s ulogom Bondove devojke, rekavši Daily Mailu 2015. da je sugerisala svom agentu: "Niko nikad ne radi nakon što dobije film o Bondu."

(Espreso.co.rs/Indpendent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.