ONA JE NAJPOZNATIJA PRELJUBNICA NA SVETU I NAJLUKAVIJI FUDBALSKI MENADŽER:Sada je otkrila svoju BOMBASTIČNU sestru!
Foto: instagramscreen

au!

ONA JE NAJPOZNATIJA PRELJUBNICA NA SVETU I NAJLUKAVIJI FUDBALSKI MENADŽER:Sada je otkrila svoju BOMBASTIČNU sestru!

Oduševile sve..

Objavljeno: 10:26h

Vanda Nara je prilično popularna - ona je žena fudbalera Maura Ikardija , Instagram zvezda, najpoznatija preljubnica u svetu šoubiznisa, a mnogi tvrde i najlukaviji fudbalski menadžer.

Svojevremeno je izazvala skandal epskih razmera - svog bivšeg supruga Maksija Lopeza prevarila je sa bliskim prijateljem i kolegom iz reprezentacije Argnetina, a potom se i udala za njega i postala gospođa Ikardi.

A i dan danas je pravi skandal majstor, premda ne lomi tuđa srca, već se samo redovno hvališe golišavim, izazovnim fotografijama na svom Instagram nalogu!

Tamo je prati preko 7 miliona ljudi, a ona im svakodnevno servira lascivni sadržaj - inspiracije za provokativne fotke joj nikada ne nedostaje.

No, nedavno je, začudom, nešto drugu izazvalo lavinu komentara i reakcije, a ne gola Vanda. Ona je podelila sliku na kojoj je u društvu mlađe sestre Zajre, a pratioci su oduševljeni lepotom ove brinete.

I sama Zajra je veoma popularna na Instagramu - prati je oko 4 miliona ljudi, iako ima daleko smernije slike od Vande.

Atraktivna 32-godišnjakinja bavi se modelingom, a već pet godina je u ljubavi sa preduzetnikom Jakobom fon Plezenom, sa kojim ima i dvoje dece.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.