MAGARAC, MAJMUN, TIGAR ALI TU NIJE KRAJ! Svi neobični ljubimci POZNATIH! Šokiraćete se šta sve zvezde čuvaju!
Foto: Profimedia

RAZNI LJUBIMCI

MAGARAC, MAJMUN, TIGAR ALI TU NIJE KRAJ! Svi neobični ljubimci POZNATIH! Šokiraćete se šta sve zvezde čuvaju!

Životinje su važan deo ljudske svakodnevnice, mnogi se izuzetno vezuju za njih

Objavljeno: 18:40h

I poznati imaju svoje ljubimce. Ovi mezimci dolaze u raznim vrstama i rasama. Od maca, kuca do mnogo egzotičnijih vrsta na koje se ne bi odlučio baš svako niti može svako da ih priušti,

Životinje su važan deo ljudske svakodnevnice, mnogi se izuzetno vezuju za njih. Poznati nisu izuzetak što se toga tiče. I njima je u krvi da se posvete maksimalno svojim malim “prijateljima”. Nekad do te mere, da oni postanu popularni i poznati skoro kao i njihovi vlasnici. Mnogi su izuzetno pametni, umiljati i prepoznatljivi.

Magarac
foto: Printscreen, Jutjub

Mnogi su spremni pretražiti ceo svet kako bi našli savršen pedigre ili konkretnu vrstu životinje. Za to nekad nije dovoljna samo volja i novac. Potrebni su i papiri, dozvole, pa i prevod.

Papiri za uvoz i prevođenje dokumenata ljubimaca

Ukoliko se ljubimac nabavlja u inostranstvu, može se desiti da je neophodno prevođenje papira. Mnoge životinje imaju svoj pedigre. Kako bi se napravili adekvatni papiri može se desiti da im je neophodno stručno prevođenje. Ako se radi o određenoj državi (npr. Nemačkoj), biće potreban prevodilac za nemački jezik.

Kuče, Pas
foto: Printscreen/Youtube

Takođe, ako su u pitanju neke egzotične životinje, za njih mogu biti potrebni posebni uslovi za uvoz koji se moraju ispuniti, a koji zahtevaju papirološku pripremu.

A nekad je krajnje jednostavno!

Nabavka kućnih ljubimaca ne mora da znači kupovinu

Mnogi poznati se odlučuju da usvoje životinju. Hilari Duf je jedna od njih. Ona se odlučila da usvoji dva psa iz lokalnog prihvatilišta za pse. Time im je pružila nov dom, i omogućila im je stabilan i srećan život. Hilari nije jedina koja se odlučila na ovakav poduhvat. Glumac Rajan Rejnolds i njegova supruga, su takođe usvojili psa (Bakster). Time su ga spasili i pružili mu ljubav i podršku.

Pas
foto: Printscreen

Postoje razna prihvatilišta koja imaju veliki izbor raznih pasa i mačaka. Naravno, ne obilaze svi takva mesta. Nekad se desi da ih jednostavno dobiju na poklon, pronađu na ulici ili kupe u pet šopovima.

Bezuslovna ljubav je tu bez obzira na način nabavke. A upravo, takav tretman zaslužuju sve životinje. Bez obzira na to da li poseduju pedigre ili ne.

Ljubimci poznatih maksimalno uživaju

Javne ličnosti su poznate po tome što vole da ugađaju sebi, ali i svojim krznenim prijateljima. Tako se mnogi odlučuju da razmaze svoje ljubimce. Često im pružaju najbolje moguće uslove dajući im:

Najbolju hranu

Udobna mesta za spavanje

Razne igračke

Mnogi ih čak vode i na put sa sobom, a neretko se dešava da imaju i svoje mesto u krevetu kod svojih vlasnika.

Ris Viterspun, Džastin Biber, Hju Džekmen, Rajan Rejnolds, Tejlor Svift i mnogi drugi imaju bar jednu životinju koju obožavaju i smatraju članom svoje porodice.

Tu su naravno i mnoge druge ličnosti sa čudnim ili manje čudnim životinjama. Svet ljubimaca je zaista raznolik.

Od naših javnih ličnosti “poznate” ljubimce imaju: Marija Šerifović (pas), Irena Atanasković (pas), Novak Đoković (pas), ali i ličnosti poput Nataše Bekvalac, koja se takođe odlučila da udomi psa.

Pomoć ljubimcima sa hendikepom

Nisu svi ljubimci zdravi i savršeni. Na žalost mnogi od njih pretrpe razne bolesti ili se povrede. To ne znači da su manje vredni. Neki su čak poznati po tome što njihovi ljubimci nisu ono što bi se inače očekivalo za velike zvezde. Sandra Bulok ima dva psa koja nemaju sve ekstremitete.

Ona ima posebnu naklonost prema hendikepiranim životinjama, zbog čega im pridaje veliku pažnju.

Mačka
foto: Printscreen/Youtube/Tracy Wilson

Šta je sa mačkama ?

Nekad deluje da ljudi češće imaju pse nego mačke u svojim domovima. Međutim ovo ne mora da bude tačno. Tejlor Svift ima 3 mačke. Sve tri su posebnog karaktera i imaju veliko mesto u njenom srcu. I druga pevačica se odlučila da udomi macu. Kejti Peri takođe spada u ljubiteljke mačaka.

Neki su se odlučili da u kući imaju više životinja. Tako Džastin Biber ima dve mačke, ali je odlučio da udomi i psa. Zbog ove odluke njegova kuća je uvek puna.

Poznati i ne toliko obični ljubimci

Mačke i psi nisu jedine životinje koje krase domove zvezda. Mnogi imaju i razne druge pripadnike životinjskih vrsta u svojim domovima. Neke bi možda i očekivali u njihovim domovima, ali drugi su totalno iznenađenje.

Kejli Kuko je zvezda serije Štreberi i ima nekoliko konja. Dok ona uči da se stara o njima drugi su se odlučili za drugačiji tip ljubimaca. Tako je prase postalo izuzetno popularna životinja u Holivudu. Ova “manija” je dostigla toliku zastupljenost, da ovakvog ljubimca imaju zvezde poput:

Džordž Klunija

Tori Speling

Majli Sajsrus itd.

Na listi neobičnih ljubimaca su i :

Džastin Biber
foto: Profimedia

Magarac (ova divna životinja našla je svoj dom kod Ris Viterspun).

Kapucin majmun (Džastin Biber je ponosan vlasnik ove retke i zanimljive životinje)

Leonardo di Kaprio
foto: Printscreen

Afrička prugasta kornjača pripada Leonardu Di Kapriju

Tigar deluje pomalo opasno, ali ne i za Majk Tajsona.

Zmija je posebna životinja. Tako da nije čudno što se gitarista Gun’s and Rose’s benda (Slash), odlučio baš za ovu životinju.

Vukovi nisu nešto što se viđa svaki dan. Pogotovo ne kada se radi o ljubimcima, ali vukovi očigledno nisu toliko opasni za Kristin Stjuart - zvezdu Sumrak sage.

Životinje upotpunjuju živote ljudi, oni smiruju ljude, utiču na raspoloženje i tu su da pruže bezuslovnu ljubav i podršku. Zato nije ni čudo da su se mnoge javne ličnosti odlučile da ih imaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.