POZNATI VODITELJ PREMINUO U 33.GODINI! Sve se desilo BRZO, bio je tako MLAD, niko ne zna šta se desilo...
Foto: Printscreen instagram

POTRESNO

POZNATI VODITELJ PREMINUO U 33.GODINI! Sve se desilo BRZO, bio je tako MLAD, niko ne zna šta se desilo...

Ribar sedme generacije, kako su ga zvali, koji se godinama borio sa zavisnošću od alkohola i droga, preminuo je u Nešvilu

Objavljeno: 21:18h

Voditelj jedne od najpopularnijih emisija na Animal planet- u Deadliest Catch (Smrtonosni ulov) Nik MekGlašan preminuo je u 33 godini.

Ribar sedme generacije, kako su ga zvali, koji se godinama borio sa zavisnošću od alkohola i droga, preminuo je u Nešvilu. Uzrok Nikove smrti još nije poznat, pišu strani mediji, a pokojni voditeljje za sobom ostavio dvoje dece.

Rijaliti zvezda pridružila se "Deadliest Catch-u" 2013. godine i pojavio se kao šef palube u emisiji "Discoveri Channel" u 78 epizoda tokom sedam godina.

O svom lošem stanju i "traumi" pisao je u svom poslednjem tvitu pre smrti.

- Trauma me nasumično uspava. Takođe me nasumično budi. Oprezno sa mnom - napisao je on 10. decembra.

MekGlašanov prijatelj, Landon Čene, objavio je u nedelju emotivnu poruku svom "bratu", zajedno sa montažom njihovih fotografija .

- Obrisaće im svaku suzu sa očiju i smrti više neće biti, neće biti ni žalosti, ni plača, ni bola, jer su nekadašnje stvari preminule“, napisao je Landon.

Nik je bio suspendovan iz 13. sezone "Deadliest Catch-a" zbog problema sa zloupotrebom supstanci. Na vrhuncu zavisnosti, prizno je da je popio pola litre votke i "upucao se" sa jednim gramom meta i dva grama heroina u jednom danu.

Otišao je na rehabilitaciju u septembru 2016. godine, nakon što se predozirao tri puta i od tada je bio trezan.

Nik je ranije otkrio svoju zavisnost u članku za magazin "Chosen".

- Moj život je vrlo brzo prošao od prokletog Beringovog mora do komletnog narkomana. Skrivena od mene bila je ta moja strast prema životu - izjavio je tada pokojni MekGlašan.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.