STRAVA I UŽAS: INFLUENSERKA PRONAĐENA MRTVA PORED PUTA!
Foto: instagramscreen

STRAŠNO

STRAVA I UŽAS: INFLUENSERKA PRONAĐENA MRTVA PORED PUTA!

Jedan đubretar je našao njeno telo u žbunju pored puta.

Objavljeno:

Instagram influenserka Aleksis Šarki koja je nestala u novembru iz kuće u Hjustonu, nađena je mrtva nekoliko kilometara dalje pored puta.

Jedan đubretar je našao njeno telo u žbunju pored puta. On je najpre pomislio da se radi o lutki iz izloga, dok je prolazio pored nje, a tek nakon pažljivijeg pregleda utvrđeno je da je reč o ljudskom telu.

Šarki je poslednji put kontaktirala prijatelje dan pre nego što je nestala, a navodno je Dan zahvalnosti provela sa jednim prijateljem.

Influenserka, koja je na Instagramu imala 71.000 pratilaca, pronađena je naga i bez vidljivih povreda. Policija veruje da je njeno telo ostavljeno pored puta u toku noći, prema lokalnim izveštajima.

Džon Ričardson, nadzornik Odeljenja za otpad u Hjustonu, rekao je za lokalni KTRK da ga je kolega pozvao nakon što je uočio telo.

Rekao je da je ženino telo bilo pažljivo ostavljeno u žbunju.

- Njeno telo je bilo čisto. Na telu nije bilo ničega - rekao je on.

Misterija njene smrti ostaje nerazrešena više od tri nedelje nakon što su njeni ostaci prvi put otkriveni. Policija nije utvrdila uzrok smrti influenserke, niti rekla da li sumnja na ubistvo.

Njena majka Stejsi Robinolt za američke medije izjavila je da je njena ćerka nestala nakon što se na Dan zahvalnosti posvađala sa, za sada, neidentifikovanom osobom.

Kako dalje renose američki mediji, Aleksis na telu nije imala vidljivih povreda, a u toku je istraga o njenoj smrti.

Kada je nestala nije se odvezla svojim automobilom, a njena majka istakla je da se poslednji put njena ćerka sa prijateljima čula oko 18 časova, na dan nestanka.

- Dan zahvalnosti je bio naporan dan i njoj i nama, pa smo se samo usputno čuli porukama. A petak, iskreno, petak nam je promakao. Bio je naporan dan, nismo taj dan ni pričali, a onda je ona nestala u petak uveče. Od tada je nismo ni videli ni čuli - ispričala je njena majka pre nego što je pronađeno telo.

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.