JEZIVO, ŠPIJUNIRAĆE I VAS I VAŠE PORODICE! Popularna pevačica poslala šokantnu poruku, neće vam biti dobro!
Foto: Printscreen

STRAŠNO

JEZIVO, ŠPIJUNIRAĆE I VAS I VAŠE PORODICE! Popularna pevačica poslala šokantnu poruku, neće vam biti dobro!

"Ovo je strašno, diktatura!"

Objavljeno:

Pevačica Madona danas je na svom Instagramu objavila video snimak u kom govori kako više nećemo imati privatnost na Instagramu.

"Počevši od sutra, nova Instagram politika sajber nadzora dozvoljava Marku Zukerbergu da špijunira vas i vašu porodicu, krade vaše najintimnije tajne i da posmatra vaše povinovanje vladinim mandatima kroz sve vaše uređaje - uključujući vaš televizor - i prodavaće vaše podatke vladi ili industriji, ili će vas kažnjavati za neposlušnost" ispričala je Madona u videu, pa dodala:

"Ovo je strašno, diktatura!".

Kraljica pop muzike Madona je odlučila da se tetovira po prvi put u svojoj 62. godini! Ona je otišla u poznati tatu studio, kod poznatog majstora tetovaže i odlučila da na ručnom zglobu istetovira inicijale svoje dece.

Kraljica pop muzike ima šestoro dece: Lourd (24), Roko (20), David (15), Mersi (14) i osmogodišnje blizankinje Stelu i Ester.

Poznata po skandalozom ponašanju, Madona je tokom pandemije vodila javni dnevnik na društvenim medijima gde je pričala o korona virusu. Pored izgleda, Madona voli javnost da šokira i svojim ljubavnim vezama sa veoma mladim muškarcima.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.