POZNATI MILIONER I ŠOUMEN U ŠESTOJ DECENIJI DOBIO ĆERKU! Podelio vest, ali mnoge je OVO rastužilo!
Foto: Printscreen/Instagram

I BOGATI PLAČU

POZNATI MILIONER I ŠOUMEN U ŠESTOJ DECENIJI DOBIO ĆERKU! Podelio vest, ali mnoge je OVO rastužilo!

Par koji je tokom trudnoće skoro svaki dan objavljivao srećne snimke i uživanja, jako se uplašio za dete, pa su momentalno pronašli najbolje doktore koji bi pomogli njihovoj porodici

Objavljeno:

Đanluka Vaki, pozanti svetski di-džej i milioner, i fotomodel Šeron Fonseka dobili su devojčicu Blu, a odmah po rođenju saznali su da beba ima anomaliju.

Par koji je tokom trudnoće skoro svaki dan objavljivao srećne snimke i uživanja, jako se uplašio za dete, pa su momentalno pronašli najbolje doktore koji bi pomogli njihovoj porodici, jer je beba rođena s rascepom na nepcima.

Kada su mi to rekli, nisam znao šta ću sa sobom. Celo moje biće bilo je okrenuto ka njoj (ćerki), svim silama sam joj samo želeo dobro, kao i svoj drugoj dečici s istim problemom. Posebno onoj koja nemaju tu sreću da isti odmah i reše. Tokom operacije uradili su sve što su mogli i “ispravili stvar”. Bila je pod anestezijom, a tako je mala. Objašnjavali su nam kako to nije ništa strašno i ponavljali da će biti sve u redu… I na kraju garantovali kako će voditi sasvim normalan život. Hvala Bogu”, rekao je Đanluka.

Inače, ova anomalija se, inače, utvrđuje odmah po rođenju i većina dece s takvim rascepom imaju problema s ishranom, jer je dojenje nemoguće. Leči se, s druge strane, hirurškim putem i obično je potrebno nekoliko zahvata kako bi krajnji rezultat bio zadovoljavajući.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.