ODREŠILI KESU PA KUPILI ĆERKI LUTKU OD 60.000 EVRA! Za praznike se častili kao BOGOVI, a da nije malo PREVIŠE?
Foto: Printscreen/jutjub/grand

opa

ODREŠILI KESU PA KUPILI ĆERKI LUTKU OD 60.000 EVRA! Za praznike se častili kao BOGOVI, a da nije malo PREVIŠE?

Britanski glumac Džud Lo svojoj, sad već bivšoj, verenici Sijeni Miler za Božić je darovao klavir u koji je stavio prsten sa safirom vrednnim 130.000 evra. Bez obzira na njegovu darežljivost, romansa im nije dugo potrajala

Objavljeno:

Slavni ne štede ni kad su u pitanju pokloni za Božić, većina njih posegne duboko u džep kako bi razveselili svoje bližnje.

Tako je bivši fudbaler Dejdvid Bekam svojoj Viktoriji za božićni poklon 2005. godine pod jelkom ostavio dizajnersku torbicu as dijamantima, vrednu 100.000 evra, te ključeve novog automobila.

Dejvid nije jedini koji ne štedi na svojoj supruzi. Američki glumac Ben Aflek svojoj je, sada već bivšoj, supruzi Dženifer Garner kupio dijamantski prsten od sedam karata, a nije štedio ni na bivšoj verenici Dženifer Lopez. Njoj je za jedan Božić kupio WC šolju optočenu dijamantima, rubinima i safirima.

Dejvid Bekam
foto: EPA/Srdjan Suki

Britanski glumac Džud Lo svojoj, sad već bivšoj, verenici Sijeni Miler za Božić je darovao klavir u koji je stavio prsten sa safirom vrednnim 130.000 evra. Bez obzira na njegovu darežljivost, romansa im nije dugo potrajala.

Pariz Hilton zna kako samu sebe da počasti za Božić. Jedne godine kupila je ružičasti automobil vredan 285.000 dolara, čija je kontrolna ploča prekrivena dijamantima.

Bijonse je svom suprugu Džej Ziju za jedan Božić kupila automobil vredan dva miliona dolara, a on je njoj kupio Birkin torbicu vrednu 350 hiljada dolara.

Slavni glazbeni par ne štedi ni na svojoj deci, pa su tako ćerki Blu Ajvi poklonili lutku vrednu vrtoglavih 60 hiljada američkih dolara. Reč je o lutki koja na sebi ima dijamante, a izrađena je od belog i zlatnog nakita.

Bivši bokser Majk Tajson na poklon svojoj bivšoj supruzi Robin Givens potrošio dva miliona dolara. Ipak, nije joj kupio sportski auto niti dijamantski prsten, već joj je kupio ogromnu zlatnu kadu.

Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Otac Tori Speling, producent Aaron, svojoj je deci hteo da pruži 'bajkoviti Božić' stoga je kupio mašin za lažni sneg koja košta oko dva miliona dolara, te je 'pahuljama' obasipao celo imanje. Tori je bila toliko oduševljena tim iskustvom da je i sama to priuštila svojoj deci 2009. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.