TEŠKA NESREĆA, SIN POZNATE KREATORKE PAO SA 12 METARA VISINE! Stravične vesti, momak hitno hospitalizovan!
Foto: instagramscreen

STRAŠNO

TEŠKA NESREĆA, SIN POZNATE KREATORKE PAO SA 12 METARA VISINE! Stravične vesti, momak hitno hospitalizovan!

Skajler, devetogodišnji sin američke modne dizajnerke Rejčel Zoi (52), u nedelju je doživio tešku nesreću na skijanju - dečak je pao sa žičare s visine od 12 metara i završio u bolnici.

Objavljeno:

"Objavljujem ovo kako bih podsetila sve vas koliko je život zapravo krhak, nekad nismo svesni da se sve može promeniti u delić sekunde. Srećom, Skaj se oporavlja, on je najhrabriji dečak kojega poznajem...

"Iako smo njegov otac i ja potpuno slomljeni, danas smo se probudili zahvalni na ovom čudu i činjenici da je naše dete na sigurnom i u redu", napisala je na Instagramu Rejček uz sinovljevu fotografiju iz bolničkog kreveta.

Rejčel Zoi
foto: Printscreen Instagram

"Moj sin pao je sa žičare, sa 12 metara visine, a sve se moglo lako sprečiti da je operater odmah reagovao kad je video što se događa... Dok je suprug panično vrištao i molio da se žičara zaustavi, heroji iz skijaške patrole brzo i precizno procenili su gde će Skj pasti i na to mesto stavili su prostirku - spasli su mu život, zahvaljujući njima izbegli smo tragediju - opisala je Zoe.

- Skaj je sad sjajno raspoložen, još je zbunjen i u bolovima, ali pokazao je da je pravi šampion. Muž i ja nikad nismo bili zahvalniji što sad gledamo kako naše dete hoda, sme se, priča... Istini za volju, bio je hrabriji od nas oboje - mi se i dalje samo ljubimo, grlimo i jednostavno buljimo u njega. Zagrlite svoje bebe danas od nas - poručila je Rejček svojim pratiocima.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.