SVI SU GA VOLELI, A ONDA JE OTVORIO RESTORAN I RAZOČARAO SVE! Jedan burger košta 10.000 dinara, a tek DORUČAK...
Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

hit

SVI SU GA VOLELI, A ONDA JE OTVORIO RESTORAN I RAZOČARAO SVE! Jedan burger košta 10.000 dinara, a tek DORUČAK...

Dobio je mnogo kritika zbog velikih cena, nakon čega se i on oglasio i otkrio da bez obzira na kritike ne planira da menja cene obroka u restoranu

Objavljeno:

Slavni kuvar Gordon Remzi početkom decembra otvorio je luksuzni restoran u Londonu. No, ono čime je naviše iznenadio jesu cene jela koje nisu baš za svačiji džep. Kada je predstavio svoj “engleski doručak” mnoge je iznenadio, a oni koji su ga probali razočarani su veličinom porcije i cenom.

Doručak u njegovom restoranu košta 19 funti (tačnije 2.400 dinara). Dobio je mnogo kritika zbog velikih cena, nakon čega se i on oglasio i otkrio da bez obzira na kritike ne planira da menja cene obroka u restoranu i sve one koji ga komentarišu u lošem kontekstu, nazvao je idotima.

– Stojim uz njega čvrsto. Bez problema bih taj doručak pojeo na poslednjoj večeri. Ovo je pravi engleski doručak. Znate šta? Ako vas brine cena, onda ga j**** ne možete priuštiti – poručio je Gordon, dok nezadovoljne mušterije ne prestaju da ga prozivaju na Tviteru.

Doručak
foto: Printscreen

U svom restoranu Remzi nudi i burgere, čija cena ide i do 80 funti (10.ooo dinara). Kuvar je svoj novi restoran predstavio na društvenim mrežama, gde je puno ljudi oduševljeno onime što priprema, ali su manje oduševljeni cenama.

– Verujem da će biti bolje nego igde. Ovo je dovedeno do savršenstva. Srce mi se rastopilo, da mi je neto vrednost jednaka vašoj nedeljnoj plati, sigurno bih sutra došao u London da probam taj komadić neba – jedan je od komentara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.