Srpska oskarovka oborila Leonarda Dikaprija s nogu samo zbog jedne stvari! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Zelda Tinska

bio je oduševljen

Srpska oskarovka oborila Leonarda Dikaprija s nogu samo zbog jedne stvari! (FOTO)

Ćerka poznate spisateljice Jelene Tinske ispričala je anegdotu prilikom upoznavanja sa jednim od najpoželjnijih momaka Holivuda
Objavljeno: 14:07h

Nema mnogo ljudi sa ovih prostora ili srpskog porekla koji se mogu podičiti time da su osvojili prestižnu nagradu Američke filmska akademije, Oskara, ali jedna od njih je ćerka glumice i spisateljice Jelene Tinske, Zelda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zelda Tinska, koja se bavila baletom, glumom i produkcijom, dobila je zlatnu statuu kao deo tima za vizuelne efekte u filmu "Ex-machine" ove godine.

One je dala vrlo zanimljiv intervju za "24sata" u kome je ispričala kako je kao mala zavolela balet i u stvari on joj je bio odskočna daska za dalju karijeru koju je napravila "preko bare".

Srpkinja dobila Oskara: Jelena Tinska ponosna na uspeh ćerke! (FOTO)

- Kad sam bila klinka, mama je odlučila da sestru i mene pošalje u Kan u jednu neverovatnu baletku školu. Posle nekoliko meseci počeo je rat u Jugoslaviji, pa smo odlučile da produžimo ostanak. Pred povratak u Jugu odlučile smo da odemo na još jednu audiciju u Londonu i ako nas prime na akademiju za mjuzikle, onda super, a ako ne onda idemo kući. Primljene smo, a onda smo odlučile i da ostanemo - ispričala je Zelda Tinska.

Tamo je uporedo sa baletom, odlazila i na časove glume, a iako je mislila da se time neće baviti dobila je poziv da se pojavi na audiciji za film "Plaža" u kome je glavnu ulogu imao Leonardo Dikaprio.

- Leo je bio uveliko poznat kad smo snimali film, ali uprkos svemu tome, bio je fin i zanimalo ga je sve redom i nije se pravio važan. Kad je Leo stigao na Tajland, upoznao se sa svima redom, ali mene nije bilo u tom trenutku. Kad sam došla na večeru, prišao mi je i rekao: "Je l' si ti Zelda? Sve redom smo upoznali, ali Zeldu još uvek nismo, pa mora da si ti ta. To je najbolje ime na svetu".

foto: AP/Joel Ryan

- Onda je seo sa svojim drugarima pored mene i kao obični klinci krenuli su da mi pričaju kako je neverovatno da su upoznali nekog ko se zove kao njihova omiljena kompjuterska igrica. Čudan je osećaj što je jedan od najpoznatijih glumaca na svetu prišao baš meni i proveo pola sata pričajući o imenu i igrici. Znam da sam na kraju razgovora pomislila kako je život neverovatan. Da ja sedim sa Leom i pričam o glupostima u hotelu sa pet zvezdica na Tajlandu, a on je tako nedostižan i san mnogih - otkrila je uspešna Srpkinja.

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.