IRAN NA NOGAMA ZBOG KOPIJE ANĐELINE DŽOLI:Glumicu preklinju da POMOGNE devojci koja JE OPSEDNUTA NJOM!
Foto: AP/ Richard Shotwell

IRAN NA NOGAMA ZBOG KOPIJE ANĐELINE DŽOLI:Glumicu preklinju da POMOGNE devojci koja JE OPSEDNUTA NJOM!

Fatima Krišvand (19), koja je poznatija pod imenom Sahar Tabar, koje koristi na Instagramu, proslavila se kao „iranska Anđelina Džoli”, a sada je svetom odjeknula vest da je osuđena na 10 godina zatvora

Objavljeno:

Ona je uhapšena zbog neprikladnih aktivnosti na društvenim mrežama, zbog kojih ju je veliki broj korisnika prijavio, nakon čega je optužena za bogohuljenje i nasilje.

Sahar je postala popularna 2017. godine, nakon 50 plastičnih operacija na koje je otišla kako bi postala dvojnica Anđeline Džoli (45). Ipak, operacije nisu bile uspešne kako je očekivala, što je priznala i sama, ali je zato šminkom nadomeštala ono što joj je falilo.

Na Instagramu je objavljivala fotografije koje je obrađivala u programima za uređivanje u kojima je povećavala usta i jagodične kosti kako bi bila što sličnija glumici. Tamo ju je pratilo skoro pola miliona ljudi, a onda je iznenada uhapšena 5. oktobra 2019. godine. Njene objave mnogi su shvatili kao šalu, ali ne i iranska vlast. Osim nje, uhapšene su još tri influenserke.

Iranska novinarka Maših Alinedžad ispričala je stranim medijima da je razgovarala sa Saharinim advokatom i da joj je on potvrdio da je osuđena na 10 godina zatvora zbog „promovisanja korupcije”, zbog čega se oglasila i na Tviteru u želji da ceo svet sazna za priču „Anđelinine dvojnice”.

– Iranska influenserka dobila je 10 godina zatvora jer je koristila šminku i fotošop kako bi postala „zombi Anđeline Džoli”. Sahar Tabar ima samo 19 godina. Malo se našalila i sada je zbog toga u zatvoru. Majka joj neprestano plače, želi da oslobode njenu ćerku. Draga Anđelina Džoli, potrebna si nam. Pomozi nam – napisala je novinarka i pozvala glumicu da potpiše peticiju za oslobođanje tinejdžerke, naglasivši da je Iran poznat po mučenju žena. Njena podrška bi, prema rečima ove novinarke, mogla da promeni sve i da pomogne mnogim ženama u Iranu.

Džolijeva se još nije oglašavala ovim povodom, pa ostaje da vidimo da li će reagovati na apel novinarke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.