POZNATA GLUMICA ZBOG DONACIJE FAKULTETU OPTUŽENA ZA MITO! Ćerka šokirala sve kako je odbranila!
Foto: Printscreen youtube

MITO I DONACIJE

POZNATA GLUMICA ZBOG DONACIJE FAKULTETU OPTUŽENA ZA MITO! Ćerka šokirala sve kako je odbranila!

Poznata glumica je na društvenim mrežama pozirala sa svojom ćerkom Avom Elizabet Filipi, što je izazvalo čitav niz oduševljenih komentara, u kojima su Ris poručivali da je njena mezimica njena slika i prilika

Objavljeno:

Slobodno se može reći da je roditeljstvo obeležilo današnji dan u Holivudu, premda na potpuno različite načine u slučaju Ris Viderspun i Olivije Žad.

Naime, 44-godišnja američka glumica je na društvenim mrežama pozirala sa svojom ćerkom Avom Elizabet Filipi, što je izazvalo čitav niz oduševljenih komentara, u kojima su Ris poručivali da je njena mezimica njena "slika i prilika".

foto: Printscreen instagram

Sa druge strane, kao što je ranije najavljeno, 21-godišnja influenserka Olivija Žad prvi put je gostovala u jednoj TV emisiji nakon što je njenim roditeljima, glumici Lori Loflin i dizajneru Mosimu Đanuliju, određena kako novčana, tako i zatvorska kazna zbog mita koji su dali jednom uglednom američkom koledžu ne bi li ona i njena sestra upisali isti.

- Znam da to što su oni uradili zvuči veoma loše, ali treba razumeti moje roditelje jer su se vodili samo time da su želeli najbolje za mene i moju sestru. Oni su mislili da je posve normalno to što čine. Kada je sve to postalo javno, pitala sam se zbog čega ljudi dižu toliku frku od svega toga. U tom ružičastom svetu u kom sam odrasla većina roditelja uplaćuje donacije koledžima i rade sve i svašta za dobrobit svoje dece. Ipak, sada sam promenila mišljenje - izjavila je Olivija u jednoj emisiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.