SAD JE STVARNO KRAJ! Uručila mu je papire za RAZVOD, a svi su mislili da su oni NAJSTABILNIJI POZNATI PAR
Foto: Profimedia

TO JE TO

SAD JE STVARNO KRAJ! Uručila mu je papire za RAZVOD, a svi su mislili da su oni NAJSTABILNIJI POZNATI PAR

Sada uskoro bivši bračni par zajedno ima troje troje dece, sinove Nou koji ima osam godina, Bodija Ransoma koji ima šest godina i Džurnija Rivera koji ima četiri godine.

Objavljeno:

Šest meseci nakon što je potvrdila da je u vezi s mladim muzičarem Ričardom Kolsonom, poznatijim pod umetničkim imenom Mašin Gan Keli, glumica Megan Foks zatražila je razvod od supruga Brajana Ostina Grina s kojim je bila u braku gotovo deset godina.

Megan je iznenadila javnost kada je odlučila da prizna da je u vezi s reperom, jer su mnogi bili uvereni da je njen i Grinov brak jedan od najstabilnijih i najuspešnijih u Holivudu. Sada uskoro bivši bračni par zajedno ima troje dece. Očekuje se da će bitka za starateljstvo biti žestoka, pošto se oboje već neko vreme na društvenim mrežama javno svađaju oko dece.

foto: Printscreen

Glumica je optužila Brajana da želi da je prikaže kao odsutnu majku koju samo zanima novi dečko, i otkrila da su deca pola vremena kod njega, a pola vremena provode kod nje. Osim toga, u parnici se razlikuju i datumi kada su odlučili da žive odvojeno, Foks tvrdi da je to bilo već u novembru prošle godine dok Brajan smatra da je do konačnog kraja došlo ove godine. Megan ne želi da skriva koliko je zaljubljena u četiri godine mlađeg repera pa je na njenom telu nedavno osvanula nova tetovaža na kojoj piše 'el pistolero', a obožavatelji su uvereni da je to učinila zato što je to Ričardov nadimak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Većernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.