HOLIVUDSKI LEPOTAN NABACIO GOMILU MIŠIĆA, ŽENE NE VERUJU: Pogledajte šta je uradio od sebe! (FOTO)
Foto: Fonet

opaaa!

HOLIVUDSKI LEPOTAN NABACIO GOMILU MIŠIĆA, ŽENE NE VERUJU: Pogledajte šta je uradio od sebe! (FOTO)

Holivudski glumac intenzivno se priprema za ulogu velike rvačke zvezde s kraja prošlog veka, Hulka Hogana. Pokazao je kako okreće veliki točak, a mišići su mu veći nego ikad.

Objavljeno:

Danas je dan za varanje. Odlučio sam se počastiti ovom ekstra velikom krofnom, bože kako je teška, našalio se Australijanac uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.

Na fotografiji ga vidimo kako okreće ogromni točak dok se priprema za svoj novi film. Kris Hemsvort će glumiti veliku rvačku zvezdu iz '80-ih i '90-ih godina prošlog veka, Hulka Hogana, a za ulogu je još morao povećati svoje ionako velike mišiće.

Iako je već glumio Tora, zbog kojega je morao biti u vrhunskoj formi, već je pre rekao da će za ulogu Hogana trebati ojačati više nego ikad pre, piše Men's Health.

- Moraću se povećati više nego ikad pre, više nego i za Tora. Onda je tu još i naglasak, stav i sve ostalo. Moraću duboko zaroniti u svet kečera, a tome se jako radujem - rekao je.

Objavu je primetio i kolega Kris Pat, koji mu je u komentaru napisao da malo smanji te mišiće jer će on kraj njega na filmu izgledati dvostruko manji.

foto: Profimedia

Hemsvort mu je u šali odgovorio da se ne brine jer je reč samo o dobrom filteru - 'instashred'.

Čini se da ova razmena potvrđuje ono što obožavatelji Marvelovih filmova sumnjaju otkako se Hemsvortov Tor pridružio Pratovu Peteru Kilu na brodu Benatar na kraju filma 'Avengers: Endgame'. Izgleda, naime, da će se Čuvari galaksije pojaviti u predstojećem četvrtom filmu o Toru, 'Love & Thunder'.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.