ČUVENI GLUMAC DOBIO KORONU PA PROGOVORIO O JEZIVIM SIMPTOMIMA! Oči su mu bile OGROMNE, osećao se kao da NIJE ČOVEK
Foto: Printscreen

UŽAS

ČUVENI GLUMAC DOBIO KORONU PA PROGOVORIO O JEZIVIM SIMPTOMIMA! Oči su mu bile OGROMNE, osećao se kao da NIJE ČOVEK

“Ubrzo posle toga sam imao osećaj kao da su mi oči tri broja prevelike. Kasnije sam počeo teško da dišem, kao da mi je na grudima sedeo veliki čovjek”, objasnio je

Objavljeno:

Hju Grant zarazio se koronavirusom još na početku pandemije, a sada je u intervjuu za "The Late Show" progovorio o svojoj borbi sa bolešću. Britanski glumac opisao je čudne simptome koju su se pojavili kad se zarazio, a prvi je, tvrdi, bilo prekomerno znojenje.

“Ubrzo posle toga sam imao osećaj kao da su mi oči tri broja prevelike. Kasnije sam počeo teško da dišem, kao da mi je na grudima sedeo veliki čovjek”, objasnio je.

foto: Printscreen

Zatim je izgubio čulo njuha.

“Mirisao sam svaki cvet, zavirivao u kantu za smeće... Hteo sam da pomirišem svakog stranca koji bi prošao pored mene. Kada sam se tog dana vratio kući, na lice poprskao suprugin parfem i nisam ništa osetio”, ispričao je.

Osim njega zarazila se i njegova supruga Ana Eberstin koja je imala gotovo iste simptome. Oboje su se uspešno oporavili od bolesti i nemaju posledice. Prošlog meseca su bili i na odmoru u Veneciji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.