NAUČNICI SU NJENO TELO NAZVALI SAVRŠENIM, A ONDA SE ONA NAPRASNO UGOJILA! KAKO samo danas izgleda! (FOTO)
Keli Bruk, Foto: Printscreen Youtube

PROMENILA LIČNI OPIS

NAUČNICI SU NJENO TELO NAZVALI SAVRŠENIM, A ONDA SE ONA NAPRASNO UGOJILA! KAKO samo danas izgleda! (FOTO)

Sa svojim pet godina mlađim dečkom Džeremijiem Parisiom živi u Londonu gde vodi prilično normalan život

Objavljeno:

Britansku manekenku i glumicu Keli Bruk, čije je telo 2016. godine prema istraživanju naučnika sa Univerziteta u Teksasu proglašeno najsavršenijim na svetu, više baš i ne opterećuje spoljašnji izgled.

- Sa naučne strane gledano ova je žena potpuno prirodna i savršena - zaključili su pre četiri godine naučnici za Keli čije su mere tada bile 99-63-91. Imala je po njima savršenih 66 kilograma na visinu od 168 centimetara, no poslednje agencijske fotografije prikazuju kako se ova 40-godišnja lepotica, koja je nedavno proslavila 40. rođendan, malo zapustila, što ni sama ne poriče.

foto: Profimedia

Sa svojim pet godina mlađim dečkom Džeremijiem Parisiom živi u Londonu gde vodi prilično normalan život.

Znala sam da u se jednog dana smiriti. Zasitila sam se pogrešnih ljudi i negativnih vibracija. Ne bih rekla da sada vodim dosadan život, nego sada uživam u drugačijim stvarima.Volim svoj vrt, volim da idem na posao, šetam psa, volim svog dečka i kuvanje... Radi se samo o tome da sam sada starija.

foto: Profimedia

Tokom zatvaranja je, kazala je za britanski Sun, malo 'stala na loptu'. Radila je puno od kuće i kuvala, što je rezultiralo i većim oblinama na njenom nekad savršenom telu.

foto: Printscreen youtube

- Postoje oni koji su se u samoizolaciji stesali i oni poput mene, koji imaju kod kuće rernu, toster i aparat za sladoled. Očigledno sam nabacila nekoliko kilograma, ali otkako smo nabavili psa kilogrami samo padaju jer šetam sa njim svaki dan. Nosim patike i tera me da izađem iz kreveta.

Trenutno nosim veličinu 38, a na 40 su mi grudi i bokovi. I to je moja srećna veličina. U doba kad sam bila najmšravija sam ujedno bila i najnesrećnija u životu. Kad sam 2007. izgubila oca nosila sam 36 i ne bih nikad to ponovila - kazala je Keli i napomenula da zadovoljstvo s telom dolazi sa godinama.

Prestaneš da brineš izgleda li ti zadnjica veliko, samo želiš da ti bude udobno. Želim da izgledam lepo, da se osećam dobro i biti nabolja verzija sebe, ali ne želim da izgledam kao da imam 20, nego želim da izgledam kao dobra 40-godišnjakinja - zaključila je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnjilist.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.