EVO DOKAZA ZAŠTO JE MONIKA BELUČI JOŠ UVEK NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU: Slikama pomutila RAZUM muškarcima! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

vreme joj ništa ne može

EVO DOKAZA ZAŠTO JE MONIKA BELUČI JOŠ UVEK NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU: Slikama pomutila RAZUM muškarcima! (FOTO)

U posebnom modnom editorijalu italijanskog Voga, Monika Beluči glumi muzu mladog vajara, koja u raskošnim kreacijama dvojca Dolče i Gabane izgleda kao umetničko delo. Od raskošnog šešira, do male crne haljine, ovo je modna poslastica koja će svakog obožavatelja visoke mode razveseliti

Objavljeno:

Pri spomenu na legendarnu italijansku modnu kuću Dolče i Gabana, mnogi će odmah pomisliti na Moniku Beluči, dugogodišnje zaštitno lice slavnog dizajnerskog dvojca.

56-godišnja glumica koju mnogi pamte po ulogama u filmovima "Malena" i "Stan", tokom godina snimila je mnogobrojne kampanje za odeću, šminku i modne dodatke s potpisom ovog luksuznog brenda, a u najnovijem izdanju dugogodišnje saradnje, zablistala je na stranicama italijanskog Voga.

Naime, u specijalnom modnom prilogu Alta Moda, posvećenom modnoj kući Dolče i Gabana, Monika pozira u raskošnim kreacijama tog dvojca, pred fotoaparatom Sebastijana Faena.

Fotografije su snimljene u vajarskom studiju, u kojem i sama Monika izgleda poput umetničkog remek-dela, baš kao i haljine italijanske proizvodnje koje nosi, ili obučena samo u najlonke, prislanja na nago telo.

Na najkontroverznijoj fotografiji, iz koje isijava strast, zanosna glumica pozira obučena u elegantnu crnu haljinu uz mladog modela koji se našao u ulozi vajara opsednutog svojom muzom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.