POZNATI GLUMAC SILOVAO KOLEGINICU NA SETU! Svi smo ga VOLELI, a on je ZAPRAVO MONSTRUM?
Foto: Printscreen

ŠOK

POZNATI GLUMAC SILOVAO KOLEGINICU NA SETU! Svi smo ga VOLELI, a on je ZAPRAVO MONSTRUM?

Nakon što je prijavila poznatog glumca, koji negira bilo kakav prekršaj, tužioci u Provansi su pokrenuli preliminarnu istragu, koju su zatim prosledili kolegama u Parizu

Objavljeno:

Istraga o silovanju protiv francuskog glumca Žerara Depardjea (71) biće ponovljena nakon što je navodna žrtva silovanja podnela žalbu, jer su zbog nedostatka dokaza prethodni tužioci odbacili slučaj. Navodna žrtva, glumica u dvadesetim godinama, izjavila je da ju je slavni glumac silovao i vređao 2018. godine u njegovoj kući u Parizu.

Nakon što je prijavila poznatog glumca, koji negira bilo kakav prekršaj, tužioci u Provansi su pokrenuli preliminarnu istragu, koju su zatim prosledili kolegama u Parizu.

Nakon devet meseci, istražitelji iz Pariza su rekli da nisu uspeli da prikupe dovoljno dokaza za pokretanje formalnih optužbi. Glumica je kasnije dopunila svoje tvrdnje, pa će sada ceo slučaj u svoje ruke preuzeti istražni sudija.

Izvor je rekao da je odluka formalno doneta, a to je potvrdio i izvor iz pravosuđa.

Depardjeov advokat Herve Temim rekao je da nije bio obavešten o ponovnom otvaranju slučaja, ali je dodao da to nije ništa čudno, jer je to automatska odluka da sve preuzme istražni sudija.

Depardje je ogromna zvezda u Francuskoj, a 2013. godine je stekao i rusko državljanstvo, kao znak protesta protiv francuske vlade koja je predložila dodatno povećanje poreza za bogate.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.