OVE POZNATE ZVEZDE SU SE IZBORILE SA RAKOM! Otkrivaju KAKO!
Borba sa rakom, Foto: Printscreen youtube

RAK SU POBEDILE

OVE POZNATE ZVEZDE SU SE IZBORILE SA RAKOM! Otkrivaju KAKO!

Najteže životne bitke izašle kao pobednice često govore na tu temu kako bi svojim iskustvom pomogle onima koji se suočavaju sa tumorom

Objavljeno:

Oktobar se, kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke, obeležava u mnogim zemljama širom sveta, kako bi se podigla svest o redovnim kontrolama. Ranim otkrivanjem i pravovremenim početkom lečenja obolelih osoba, rak je izlečiv. Poznate zvezde koje su iz ove najteže životne bitke izašle kao pobednice, često govore na tu temu, kako bi svojim iskustvom pomogle onima koji se suočavaju sa tumorom.

Šeril Krou je 2006. godine, zahvaljujući ranom otkrivanju, minimalnom hiruškom zahvatu i sedam nedelja zračenja pobedila rak dojke. Pevačica je zbog bolesti primenjivala poseban režim ishrane koji se sastojao od ribe, oraha, šarenog povrća, vlakana i zdravih začina. Nakon borbe sa rakom dojke, rok zvezda je kupila farmu u blizini svoje sestre u Nešvilu, i usvojila je dvoje dece koja su joj vratila veru u život.

foto: Printscreen youtube

Sintija Nikson

Zvezda serije “Seks i grad” Sintija Nikson je 2008. objavila da boluje od raka dojke, koji je pobedila zračenjem. Njena majka se dva puta borila protiv ove bolesti, prvi put kada je glumica imala samo 13 godina. Ona je sa svetom podelila svoje teško putovanje, i od tada je postala ambasador za Susan G. Komen lek.

Anđelina Džoli

Glumica Anđelina Džoli odlučila se za operaciju iz straha od napuštanja sopstvene dece. 2013. godine ona je uradila dvostruku mastektomiju nakon pozitivnog testiranja na gen BRCA1. Pozitivni rezultati ovog testa znače da žena ima velike šanse da dobije rak dojke.

foto: EPA/ Neil Hall

Keti Bejts

Nakon prevaziđene borbe sa rakom jajnika u 2003. godini, Keti Bejts se hrabro borila sa rakom dojke 2012. godine. U 64. godini, Bejts je doživela dvostruku mastektomiju. Srećom, ovaj put lečenje nije zahtevalo hemoterapiju ili zračenje.

foto: Printscreen youtube

Đulijana Rančić

Posle više rundi neuspešnih tretmana vantelesne oplodnje, voditeljka Đulijana Rančić je zatražila od lekara da se podvrgne mamografiji, preko koje joj je ustanovljen rak dojke. Zahvaljujući brzoj operaciji, kao i velikoj ljubavi i podršci porodice, Đulijana je iz ove bitke izašla kao pobednik.

foto: Snimak ekrana Youtube

Kajli Minog

Australijska kantautora Kajli Minog saznala je da ima rak dojke 2005. godine kada je imala samo 36. godina. Njena otvorenost i velika životna bitka motivisala je druge mlade žene da idu na redovne preglede.

foto: Printscreen youtube

Anastasija

Pevačici Anastasiji je dijagnostikovan rak dojke 2003. godine. Otkriven je u ranoj fazi i njeno lečenje je bilo uspešno. Poznata zvezda je prošla kroz dvostruku mastektomiju nakon što joj se bolest po drugi put vratila 2013. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.