GO STOMAK SEVA NA SVE STRANE ULICAMA NJUJORKA: Emili Rajtakovski prvi put u javnosti, nakon objave o trudnoći!
Foto: AP/Jordan Strauss

Stomak u gro planu!

GO STOMAK SEVA NA SVE STRANE ULICAMA NJUJORKA: Emili Rajtakovski prvi put u javnosti, nakon objave o trudnoći!

Emili Ratajkovski pokazala je svoj stomak dok je izlazila napolje prvi put nakon što je najavila trudnoću.

Objavljeno:

Manekenka (29) je u ponedeljak izašla u crnoj haljini uskoj haljini u predelu stomaka u njujorškoj četvrti Tribeca, istog dana kada je na naslovnici Voga otkrila svoju trudnoću.

Emili je bila vizija majčinskog šika dok se probijala kroz Veliku jabuku u otkrivajućoj crnoj, izrezanoj haljini, iz koje su bljesnuli bokovi, grudi i koja je otkrivala puno kože. Glumica "Gone Girl" bila je vizija stila s rukom punom zlatnih narukvica, dok su joj usklađene minđuše s alkama ukrašavale ten.

Krila je oči iza oštrih crnih sunčanih naočara i uz to dodala privlačan par crvenih čizama od zmijske kože. Lepršavi talasi kose omekšali su njezin inače vrlo nervozan pogled. Dok je okretala glavu svojim zapanjujućim ansamblom, moglo se videti kako lepotica nežno mazi vrh stomaka i pokazuje blagi osmeh.

foto: Printscreen

Nakon što je nekoliko puta poslušno držala nos i usta pokrivenima, skliznula je svoje naočare i razmetala se svojim besprekornim tenom i prirodnom šminkom.

Nakon što je Emili na naslovnici Voga otkrila svoje prvo dete sa suprugom Sebastijanom Mek Klardom, ona na naslovnici blista od radosti milujući stomak dok je odevena u brončani negliže.

'Zahvalna i raste', objavila je Emili na Instagramu, gde je objavila naslovnu stranu.

U intervju podeljenom na web stranici Voga, Emili je napisala: 'Kad suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon "Čestitam" gotovo je uvek "Znate li šta želite?" Volimo odgovarati da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavestiti ', napisala je Emili.

Emili je rekla da se 'svi tome smeju.

Dodala je da ipak postoji istina u njihovoj vezi: 'Ona koja nagoveštava mogućnosti koje su puno složenije od genitalija s kojim bi se naše dete moglo roditi: istina da u suštini nemamo pojma ko - umesto šta - raste unutra mog stomaka. Ko će biti ta osoba? '

foto: Printscreen

Pitala se kako će dete promeniti njihov život.

Ovo je čudesan i zastrašujući koncept, koji nas čini bespomoćnima i poniženima. Dodala je, 'Sviđa mi se ideja da svom detetu forsiram što manje prirodnih stereotipa.'

Ali bez obzira na to koliko se naprednom mogla nadati, Emili je rekla:

"Razumem želju da se zna pol našeg fetusa; čini se kao prva prava prilika da se uvidi ko bi mogli biti.

"Dok se moje telo menja na bizarne i nepoznate načine, utešno je dobijati ​​sve informacije koje bi mogle učiniti ono što dolazi osećati stvarnijim".

Bonus video:

(Dailymail.com.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.