ĆERKA SLAVNOG GLUMCA GOLIM GRUDIMA POZIVA NA GLASANJE: Bradavice u krupnom planu a tek da vidite šta piše na njima!
Foto: Printscreen Instagram

ŠOKIRALA OBJAVOM!

ĆERKA SLAVNOG GLUMCA GOLIM GRUDIMA POZIVA NA GLASANJE: Bradavice u krupnom planu a tek da vidite šta piše na njima!

Kći glumaca Aleka Boldvina i Kim Besindžer pozirala je u toplesu, a bradavice je prekrila nalepnicama s natpisom "Ja sam glasala".

Objavljeno: 14:17h

Još je malo vremena ostalo do predsedničkih izbora u SAD-u, a Instagram senzacija, model i glumica Ajrland Boldvin (25) vlastitu popularnost na društvenim mrežama odlučila je, na sebi svojstven način, iskoristiti kako bi potaknula Amerikance da u što većem broju izađu na birališta.

Atraktivna plavuša u dvorištu raskošne vile u Los Anđelesu snimila je seriju provokativnih fotografija na kojima pozira u toplesu - bradavice je prekrila nalepnicama s natpisom "Ja sam glasala", a na Instagramu je napisala: "Glasanje je cool, pa tako i disproporcionalne grudi".

voting is cool and so are disproportionate boobs

A post shared by i r e l a n d ? (@irelandbasingerbaldwin) on

Ako pitate Irelandine fanove što misle o njenom poprsju, oni će vam dati potpuno drugačiji odgovor: "Ma ništa im ne fali, savršene su!", komentirali su mnogi.

Inače, kći holivudskih glumaca Aleka Boldvina i Kim Besindžer u petak slavi 25. rođendan, a iako su masovna okupljanja zbog pandemije koronavirusa zabranjena, model i glumica nekolicinu bliskih prijatelja već je izvela na večeru, a feštu će verojatno nastaviti i tokom vikenda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.